KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Stöten Sälen

Sälen, Dalarnas län
SÄLENS LÄNGSTA & BÄSTA SKIDÅKNING
Stöten i Sälen kombinerar storslagen utsikt över den svenska och norska fjällvärlden, med närhet till precis allt hela gruppen behöver för en lyckad skidresa. På totalt 47 nedfarter samsas långa, svepande backar med mer branta pister för den som kräver lite extra utmaning.
Med sina 370 fallhöjdsmeter är Stöten högst i hela Sälenfjällen. I skidsystemet finns även olika öppna tävlingsbanor. I exempelvis Speed Freak tävlar man om vem som kommer upp i högst fart. I Side by Side kan du utmana gruppen i parallellslalom, och i Self Timer kan du åka slalom gång på gång och (förhoppningsvis) se hur dina tider förbättras. Allt givetvis helt kostnadsfritt!

MER ÄN BARA UTFÖRSÅKNING
Visst, här finns Sälens bästa skidåkning. Men den som inte vill åka skidor utför behöver inte misströsta. I Stöten finns mängder av roliga aktiviteter för alla! Vad sägs till exempel om sköna spabehandlingar, afterski och musikkvällar, hundspann, skotersafari, bowling eller goda matupplevelser? Självklart har finns också ett stort urval av teamaktiviteter för grupper. Utmana varandra i kälkrace, skidskytte eller ice-cart!
Om det istället är längdåkning som lockar så finns 45 km för både klassisk åkning och skate. I dalen finns fem olika spår i varierande terräng. Uppe på kalfjället finns två spår med fantastisk utsikt över fjällvärlden.

ALLTID NÄRA PISTBOENDE
I Stöten finns 8500 bäddar. I Stöten finns boende som passar alla tillfällen. Lyxiga timmerstugor, finfina större- & mindre lägenheter eller enklare stuga och riktigt schysta hotellrum. Alla med den gemensamma nämnaren att bilen får stå och pjäxorna tar du på dig redan i hallen.

MÖTESRUM & LOKALER
Här i Stöten finns åtta konferenslokaler där den största rymmer upp till 300 personer. På hotellet och i vårt konferenscenter Vattufjäll finns även stora fina ytor med bekväma sittgrupper för grupparbeten. Allt ligger beläget mitt i anläggningen med närhet till naturen, restauranger & backarna. Förutom allt det ni behöver i er konferenslokal så bjuder vi på öppet WiFi utan krångliga inloggningar.
Vill ni boka en större stuga och kanske ha er konferens där? Då hjälper vi självklart till med det. Vi fixar med projektor, duk, anteckningsmaterial, fika m.m. så ni kan sitta hemma i lugn och ro.

MAT & DRYCK I HÄRLIG ATMOSFÄR
Ingen fjällanläggning i världen är fullkomlig utan mysiga restauranger. Det finns det gott om här. Både fastfood och slowfood, beroende på humör och väder och vad klockan är. Vare sig om ni föredrar en perfekt tillagad entrecôte, eller smaken av vilt, traditionell fondue, hamburgare, pizza eller vad som helst, så finns det ställen som kan tillfredsställa era önskemål. Här i Stöten kan vi även lösa så ni som grupp kan få abonnera Vildmarkskåtan för er själva En restaurangupplevelse som innehåller skotertransport och som kan kryddas med en isskulptering eller trubadur som spelar till middagen. Här i fjällen sätter bara fantasin gränser för vad ni kan göra.

TRANSPORT
Som tidigare kan man ta buss eller bil hela vägen fram till dörren. Nytt för kommande säsong är också att man kan flyga nästan hela vägen fram, eftersom den nya flygplatsen (med direktflyg från Stockholm/Göteborg/Malmö/Växjö/Ängelholm) endast ligger 15 min. från Stöten.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 1500
Antal bäddar 8500
Största lokal 300
Max restaurang 300
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Granfjällsstöten, 78067 Sälen
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Stöten Sälen
Faciliteter på Stöten Sälen

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Stöten Sälen kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Stöten Sälen
HOTELLRUM 1500
MAX ANTAL BÄDDAR 8500
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 300
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE