KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Varbergs Kusthotell

Varberg, Hallands län
Välkommen till Varbergs Kusthotell, 45 minuter söder om Göteborg och femtiotvå steg från havet.

Vi bjuder på en energifull atmosfär som gjord för att skapa gruppdynamik, sammanhållning och nya kraftfulla idéer. Mycket tack vare läget, att bo med horisonten och tillfället att njuta i Sveriges enda Thalassospa. Många uppskattar vår bistro som bjuder in till gemenskap och serverar kärlekskryddad mat
tillagad med lokala råvaror. Beroende på storleken på grupp så kan ni i mån av plats få er alldeles egna matsal, vi har tre stycken som rymmer 50, 90 och 120 personer. Njut av våra omgivningar, de härliga strandpromenaderna och möjligheten att träna dig stark i vår träningsanläggning. Avkoppling, ansträngning och arbete i harmoni helt enkelt.

Konferensfakta: I våra vackra miljöer finns 12 inspirerande konferenslokaler samt konferenshuset Villa Apelviken för grupper på upp till 220 personer. Storlekarna varierar mellan 2-220 personer och självklart har vi lokaler med härlig havsutsikt.

På en helt egen våning finns åtta konferensrum som passar för 2-40 personer. Konferensvåningen erbjuder lokaler med senaste tekniken och här får mötesdeltagarna uppleva en kreativ miljö utöver det vanliga! För större grupper finns ett unikt hus som kan förvandlas från mötesplats till festvåning för upp till 220 personer - vi kallar den Villa Apelviken. Denna lokal är utrustad med 2st projektorer, 4st headsetts, 2st handmikrofoner samt 3 tillhörande grupprum och egen lounge.

Alla våra lokaler är utrustade med: dator, skärm (TV eller projektor), wifi, white board, blädderblock, anteckningsblock, pennor och bordsvatten.

Vi vet att det är viktigt att du som gäst får en god natts sömn därför har våra enkelrum alltid en säng som är minst 140cm bred.

Trygga möten under covid-19
– När du konfererar hos oss kan vi erbjuda avskilda mötesplatser och lokaler med generöst utrymme.
– Vi erbjuder förmånliga avbokningsvillkor som möjliggör avbokningar med kortare varsel för trygga bokningar.
– Alla våra luncher och supéer är tallriksserverade.
– Vi serverar gärna er fika i er lokal eller på avskild plats.
– I vårt fristående konferenshus Villa Apelviken kan du hyra hela villan med konferenslokaler, lounge och hotellrum. Dessutom kan vi servera alla måltider i villan
– Digital mötesteknik kan användas för att kommunicera och skapa delaktighet med mötesdeltagare som befinner sig på en annan fysisk plats. Hos oss lånar ni kostnadsfritt mötesteknik för moderna och trygga möten

Här ingår kostnadsfri professionell hjälp med målinriktad planering av mötet. Räkna med ett lyckat resultat!

DIGITALA MÖTEN PÅ Varbergs Kusthotell

Digital mötesteknik kan användas för att kommunicera och skapa delaktighet med mötesdeltagare som befinner sig på en annan fysisk plats. Hos oss lånar ni kostnadsfritt mötesteknik i samband med bokad konferens för moderna och trygga möten.
TELEFONKONFERENS
Med vår högtalartelefon är det enkelt att kommunicera med röstsamtal med deltagare som befinner sig på annan plats. Du kan enkelt koppla både dator och mobil via bluetooth eller kabel till högtalartelefonen. Tekniken ser till att stänga ute bakgrundsljud och viskningar, vilket gör att endast de röster som ska höras kommer att höras. Konferens­telefonen täcker ljudupptagning i rum med upp till 20 personer.
- Mötestekniken passar i små till medelstora lokaler
- Utrustning: Evoko Mint
VIDEOKONFERENS
Nu slipper alla trängas runt mötesbordet för att synas i bild. Med vår konferenskamera med 4K-optik och en superbred bildvinkel på 120° syns upp till 8 deltagare runt bordet. Det inbyggda ljudet är optimerat för mötesrums­akustik, så att var och en kan både höras och synas. Allt är klart för era mötesdeltagare att hålla videokonferens med konferensdeltagare som befinner sig på distans.
- Mötestekniken passar i små till medelstora lokaler
- Utrustning: Logitech MeetUp
LIVESÄNDNING AV KONFERENS ELLER FÖRELÄSNING
Med denna teknik kan du livesända en föreläsning och nå deltagare som inte kan medverka på plats. Webbkameran och ljudupptagning är riktad mot talaren, så att deltagare på distans kan delta i konferensen/föreläsningen.
- Mötestekniken passar i större lokaler
- Utrustning: Evoko Mint samt webbkamera
WEBBINARIUM MED TALARE PÅ DISTANS
Webkameran i konferensrummet riktas mot deltagarna så att den externa talaren ser åhörarna. Ljud från extern talare sänd ut från ljudanläggningen i rummet. Mobila mikrofoner möjliggör för frågor från deltagare till extern talare.
- Mötestekniken passar stora lokaler
- Utrustning: Webbkamera samt mikrofoner
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.55 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 157
Antal bäddar 288
Största lokal 220
Max restaurang 150
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Nils Kreugers väg 5, 43253 Varberg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Varbergs Kusthotell
Faciliteter på Varbergs Kusthotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Varbergs Kusthotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   





Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Gå till alla konferenshotell i Halland - Konferensanläggningar,se


Topp Varbergs Kusthotell