KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Konferensanläggningar och hotell med konferenslokaler i Varberg

FÖRFRÅGAN

Varberg - en stad med möjligheter till miljöombyte, avkoppling och betagande naturupplevelser. Konferera centralt i staden? Titta närmare på Varbergs Stadshotell & Asian Spa ett hotell med lyxkänsla och en utmärkt konferensavdelning.

Konferera på stranden? Varbergs Kusthotell ligger precis vid havet!

Knappt 4 mil söder om Varberg ligger Falkenberg, så planerar du konferens i Varberg med omnejd kanske Falkenberg kan vara ett alternativ. Titta då närmare på Falkenberg Strandbad.

Vill du titta på konferenshotell längs hela Västkusten - gå till ”Västkusten”.

Boka konferens i Varberg - förfrågan och offert från de intressantaste anläggningarna i Varberg och övriga delar av Västkusten!

Kontur Konferens erbjuder överblick av konferensutbudet på Västkusten. Du får kostnadsfritt råd och hjälp med framtagning av alternativ, överskådliga kostnadsjämförelser och bokning.

Telefon: 031-15 70 80 bokning@KonturKonferens.se


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens