KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest

Järfälla, Stockholms län
Konferens på Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest - Järfälla - norra Stockholm

Konferensanläggningen Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest finns i Järfälla, Stockholms län. Här kombineras god mat med inspirerande möten!

Runt charmiga Barkarby Torg med anor från 1600-talet samlas byggnaderna Stallet, Wärdshuset Lasse Maja och Tingshuset till en konferensanläggning med en unik historisk miljö. Flera parker finns runt byggnaderna och till pendeltåget är det endast 250 meter till pendeltåget som tar 15 minuter till Stockholm City.

Här är det lätt att kombinera konferensen med logi. Helt nyrenoverade Welcome Hotel ligger precis runt knuten och här kan ni vila ut i sköna sängar och njuta av god mat i vår bistro. Welcome Hotel och Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest bildar tillsammans Welcomegruppen som erbjuder en miljövänlig helhetslösning för både små och stora konferenser och andra evenemang. Varmt välkomna!

Logi

Vill ni övernatta i samband med er konferens? Boka boende på närliggande Welcome Hotel samtidigt som ni bokar er konferens! Hotellet erbjuder både enkel- och dubbelrum med separata sängar såväl som Superior-rum och Executive Rum . Frukost ingår när ni bokar rum hos oss och ni är varmt välkomna att utnyttja våra faciliteter som gym, bastu och pool sommartid. Se vår film från Welcome Hotel: https://www.youtube.com/watch?v=_4dwzneFsek


Lokaler

Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest har många konferenslokaler i olika storlekar. I nybyggda Stallet ryms upp till 220 personer i biosittning, och på övervåningen Loftet får upp till 110 personer plats. Loftet och Stallet har stora fönster som ger härligt ljusinsläpp och i anslutning till konferenssalarna finns sköna lounger där ni kan koppla av i pauserna. Vill man istället uppleva genuin herrgårdskänsla finns Tingshuset från 1718 tillgängligt. Lokalerna är nyrenoverade under 2015 och har anpassats för att fungera som moderna konferensrum. Tingshuset har flera hemtrevliga detaljer som öppen spis och en vacker park precis utanför. Tingshusparken kan ni utnyttja till roliga aktiviteter under sommarhalvåret. Prova till exempel boule, femkamp eller olika teambuildingövningar efter en givande konferensdag.


Mat & dryck
Wärdshuset Lasse Maja står för maten som ni serveras när ni besöker oss. Varje måltid ska vara en njutning och restaurangpersonalen strävar både efter att maten som serveras ska vara utomordentligt god och vällagad och efter att ge en högklassig service i en hemtrevlig miljö. Den anrika restaurangen som bygger på tradition från 1671 är Svanenmärkt. Menyn är anpassad efter årstid och köksmästaren jobbar klimatsmart med ekologiska och närproducerade råvaror. Möjligheten finns även att äta middag i Bistro Welcome som precis som övriga hotellet är nyrenoverad under 2016 och har ett nytt spännande koncept.


Aktiviteter
Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest kan erbjuda många olika aktiviteter för besökare, både i egen regi och i samarbete med olika aktivitetsbolag. Prova till exempel att utmana varandra i boule, tipspromenad eller isskulptering, eller ägna kvällen åt att laga mat tillsammans med anläggningens köksmästare och sommelier.

Från och med Janauri 2019 erbjuder vi även Welcome SPA på Welcome Hotel som erbjuder uppvärmd utomhuspool året runt, jacuzzi, kallbad, torrbastu samt ångbastu och relaxdel.

Invid anläggningen finns tillgång till två motionsslingor i naturskön miljö och gäster som övernattar på Welcome Hotel har dessutom tillgång till gym.

Läge

Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest har en unik, historisk miljö – och ligger bara 15 minuter från centrala Stockholm! Barkarby pendeltågsstation ligger 250 meter bort och tåget tar er snabbt och smidigt till Karlberg, Stockholm Central eller Stockholm Södra.

Bromma och Arlanda flygplatser ligger bara 15 respektive 25 minuter bort med bil och ni parkerar gratis i direkt anslutning till konferenslokalerna. I sammanfattning alltså ett utmärkt läge för den som söker en prisvärd och idyllisk konferensanläggning med närhet till allt som Stockholm har att erbjuda.

Övrigt
Förutom närhet till kommunikationer ligger Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest också mycket nära Barkarby Handelsplats och Barkarby Quality Outlet.


FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.47 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 158
Antal bäddar 300
Största lokal 220
Max restaurang 200
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Barkarby Torg 2-5, 17579 Järfälla
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest
Faciliteter på Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Se alla konferensanläggningar i norra Stockholm - Konferensanläggningar,se


Topp Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest