KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Ad Astra by Elite

Södertälje, Stockholms län
English
ENGLISH

Mot stjärnorna - Ad Astra by Elite

Ad Astra by Elite öppnade i november 2022. Detta magnifika, italienska signaturhotell i premiumklassen, är beläget på kajen i Västra Mälarhamnen, 1 minut från centrala Södertälje. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Upplev det förstklassiga hotellet med 161 spektakulära rum och sviter, njut av medelhavsdoftande måltider i någon av de fem restaurangerna eller unna dig en stunds avkoppling på Vana Spa. Här finns det något för alla som söker vardagslyx, underhållning, och en plats att ladda batterierna.

Möte, fest & konferens
Välkommen till en mötesupplevelse utöver det vanliga på Ad Astra by Elite. Möts på Rivieran och låt medelhavets pärlor utgöra en härlig inramning till ditt event. De 12 lokalerna med plats upp till 150 personer passar för både stora och små möten, events och fester. Lokalerna är döpta efter några av de vackraste italienska öarna och här väntar en unik miljö för mötesdeltagarna. Hos oss får du en fullservicelösning i en inspirerande miljö med förstklassig service och fantastisk mat. Efter kreativa möten sammanfattas dagen bäst med en aperitivo på piazzan eller med en avkopplande stund i Vana Spa. Restaurang Vivace är solen i Ad Astra, de varma väldoftande strålarna ger energi till ditt möte och här serveras luncher och middagar med smak av medelhavet.

Vana Spa
Nu behöver du inte längre fly lämna landet för att njuta av Medelhavets lyxiga vibbar. Träd in i den eleganta miljön på Vana Spa och låt ditt välbefinnande stå i fokus för en stund. Här väntar tre exklusiva pooler, två utomhus med 38- gradigt vatten och en inomhus med 30 gradigt vatten. Här finns också torr och ångbastu, hamam, kallkälla och upplevelse duschar. Välkommen till en bekymmersfri tillvaro med ett brett utbud av behandlingar och noga utvalda spaupplevelser oavsett om du längtar efter avkoppling eller en stund med eskapism.

Varmt välkomna att mötas på Rivieran, 28 minuter söder om Stockholm!


FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 161
Antal bäddar 330
Största lokal 150
Max restaurang 150
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Västra Mälarehamnen 9, 15136 Södertälje
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Ad Astra by Elite
Faciliteter på Ad Astra by Elite

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Ad Astra by Elite kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Ad Astra by Elite
HOTELLRUM 161
MAX ANTAL BÄDDAR 330
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 150