KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
konferens i norden Kontur Konferens


CONFERENCE IN SWEDEN - MORE THAN 3000 HOTELS AND MEETING FACILITIES IN SWEDEN - PLUS NEIGHBOURING COUNTRIES HERE YOU FIND MORE THAN 1,000 HOTELS AND CONFERENCE FACILITIES THROUGHOUT SWEDEN
Call us at: 08-583 610 60
Mail us: bokning@konturkonferens.se

Ad Astra by Elite

Södertälje, Stockholms län
Svenska
SVENSKA

Mot stjärnorna - Ad Astra by Elite

Ad Astra by Elite öppnade i november 2022. Detta magnifika, italienska signaturhotell i premiumklassen, är beläget på kajen i Västra Mälarhamnen, 1 minut från centrala Södertälje. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Upplev det förstklassiga hotellet med 161 spektakulära rum och sviter, njut av medelhavsdoftande måltider i någon av de fem restaurangerna eller unna dig en stunds avkoppling på Vana Spa. Här finns det något för alla som söker vardagslyx, underhållning, och en plats att ladda batterierna.

Möte, fest & konferens
Välkommen till en mötesupplevelse utöver det vanliga på Ad Astra by Elite. Möts på Rivieran och låt medelhavets pärlor utgöra en härlig inramning till ditt event. De 12 lokalerna med plats upp till 150 personer passar för både stora och små möten, events och fester. Lokalerna är döpta efter några av de vackraste italienska öarna och här väntar en unik miljö för mötesdeltagarna. Hos oss får du en fullservicelösning i en inspirerande miljö med förstklassig service och fantastisk mat. Efter kreativa möten sammanfattas dagen bäst med en aperitivo på piazzan eller med en avkopplande stund i Vana Spa. Restaurang Vivace är solen i Ad Astra, de varma väldoftande strålarna ger energi till ditt möte och här serveras luncher och middagar med smak av medelhavet.

Vana Spa
Nu behöver du inte längre fly lämna landet för att njuta av Medelhavets lyxiga vibbar. Träd in i den eleganta miljön på Vana Spa och låt ditt välbefinnande stå i fokus för en stund. Här väntar tre exklusiva pooler, två utomhus med 38- gradigt vatten och en inomhus med 30 gradigt vatten. Här finns också torr och ångbastu, hamam, kallkälla och upplevelse duschar. Välkommen till en bekymmersfri tillvaro med ett brett utbud av behandlingar och noga utvalda spaupplevelser oavsett om du längtar efter avkoppling eller en stund med eskapism.

Varmt välkomna att mötas på Rivieran, 28 minuter söder om Stockholm!


REQUEST

Detailed review


Information & booking
08-583 610 60
Customer ratings
of 5
Number of ratings:
Detailed rating
FAST FACTS
Bed rooms 161
Nbr of beds 330
Max meeting 150
Max restaurant 150
Handicap friendly Yes
Eco-labelled No
Spa No
Karta & vägbeskrivning
Meeting rooms
All meeting rooms
Location
Activities
All activities
Facilities
All facilities
Address
Västra Mälarehamnen 9, 15136 Södertälje
Our meeting rooms
Name Area Theatre style Classroom style U-Table Meeting Islands Window Image
Our activities
Our facilitites

Try specifying location as detailed as possible, e.g. "Kungsängen", "Upplands-Bro municipality"!

Map and direction

;
<a style='color:red;font-size:25px;' href=''>NO Label for label.addreviewheader</a>
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   FAST FACTS Ad Astra by Elite
ROOMS 161
MAX NUMBER OF BEDS 330
MAX NUMBER IN LARGEST ROOM 150