KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

Rekommenderade konferenshotell i Berlin

FÖRFRÅGAN
Pris & Förslag – Konferens Valda anläggningar

Om Du vill kan du begära pris från flera
anläggningar – upp till 10 st per förfrågan


Stäng
Ankomsttid
Averesetid
Antal personer
Huvudlokal
Logi - Enkelrum
Logi - Dubbelrum
Särskilda krav, önskemål och förutsättningar
Vår handläggning av din förfrågan

Töm Skicka
KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - OFFERT & BOKNING
Powered by Orkidé - © Kontur Konferens AB

08-583 610 60
PRESENTERADE ANLÄGGNINGAR ex moms
Större karta över anläggningarna Skicka presentationen
Skriv ut
BOKA
Väljer Du en anläggning och trycker BOKA, reserverar vi anläggningen för Din räkning och tar kontakt med Dig
för slutlig avstämning. Om allt är OK för dig sänder vi därefter bekräftelse.

Boka Konferens i Berlin!

Berlin är en historiskt intressant storstad, med stor mysfaktor. Staden passar perfekt för "nattugglor" som vill utforska nöjeslivet nattetid men också för de som är intresserade av kultur och historia. Här finns mer än 175 museer och 300 gallerier. Berlin är därför en perfekt destination för konferensen där deltagarna kan ges möjlighet att mixa produktivt arbete med att tillsammans uppleva stadens begivenheter vad gäller kultur, byggnadskonst, högklassiga restauranger, bierstuben, nöjen och shopping.

Hotellen som presenteras här på Konferensanläggningar.se – Berlin håller hög klass och är alla ytterst värdiga representanter inom respektive standardkategori. Generellt är interiörerna genomarbetade och innovativt designade med stort inslag av ”one of a kind” vad gäller arkitektur, konstutsmyckning, former, färger och materialval.

För att vara en storstad i Västeuropa får prisnivåerna vad gäller såväl hotell som restauranger betraktas som moderata.

Bland några av anläggningarna i den översta kategorin finns The Ritz-Carlton, ett hotell med klassisk elegans, beläget alldeles invid Potzdamer Platz som innebär ett bra läge i förhållande till många intressanta sevärdheter i Berlin.

Ett annat hotell i lyxkategorin är Hotel Adlon Kempinski Berlin, beläget längs den vackra allén Unter den Linden, invid historiskt intressanta Brandenburger Tor. Hotellet är genomgående i toppklass och erbjuder bland annat ett unikt spa och tre riktigt raffinerade restauranger.

Grand Hyatt Berlin är ett femstjärnigt hotell med många spännande attribut. Hotellets konstnärliga atmosfär gör att det kan betecknas som ett ”designhotell”. Restaurangerna håller högsta klass och erbjuder ett internationellt kök. Grand Hyatt ligger vid Potzdamer Platz, vilket innebär ett mycket centralt läge.

Radisson Blu Hotel Berlin är ett prisvärt alternativ, beläget nära Alexanderplatz och Museum Island, vilket innebär gångavstånd till både shopping och en mängd restauranger. Hotellet har en magnifik restaurang och en lyxig spa-avdelning. Dessutom finns en av Berlins största sevärdheter inne i hotellet lobby – Aquadome – världens största cylindriska akvarium.

I samma distrikt ligger Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz - ett fyrstjärnigt hotell med konferensfacitliteter för upp till 600 deltagare.

Ett fyrstjärnigt mycket prisvärt hotell är Mövenpick Hotel Berlin. Hotellet har kapacitet att ta emot grupper med upp till 300 deltagare men har även mötesfaciliter som passar

Här på Konferensanläggningar.se – Berlin kan du läsa mycket mer om dessa hotell och andra rekommenderade konferenshotell i Berlin. I samband med din konferensförfrågan hjälper vi gärna till med tips om utflyktsmål, restauranger och underhållning.

Läs mer