KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Rekommenderade konferenshotell i Berlin

FÖRFRÅGAN

Boka Konferens i Berlin!

* Svensk centralbokning – enhetliga offerter

* Kostnadsspecifikation i detalj

* Jämför alla alternativ i SEK

* Moms och alla skatter inkluderade

* Referenser och kundomdömen

* Aktiviteter, utflykter och restaurangförslag

* Projektledning på platsBerlin är en historiskt intressant storstad, med stor mysfaktor. Staden passar perfekt för "nattugglor" som vill utforska nöjeslivet nattetid men också för de som är intresserade av kultur och historia. Här finns mer än 175 museer och 300 gallerier. Berlin är därför en perfekt destination för konferensen där deltagarna kan ges möjlighet att mixa produktivt arbete med att tillsammans uppleva stadens begivenheter vad gäller kultur, byggnadskonst, högklassiga restauranger, bierstuben, nöjen och shopping.

Hotellen som presenteras här på Konferensanläggningar.se – Berlin håller hög klass och är alla ytterst värdiga representanter inom respektive standardkategori. Generellt är interiörerna genomarbetade och innovativt designade med stort inslag av ”one of a kind” vad gäller arkitektur, konstutsmyckning, former, färger och materialval.

För att vara en storstad i Västeuropa får prisnivåerna vad gäller såväl hotell som restauranger betraktas som moderata.

Bland några av anläggningarna i den översta kategorin finns The Ritz-Carlton, ett hotell med klassisk elegans, beläget alldeles invid Potzdamer Platz som innebär ett bra läge i förhållande till många intressanta sevärdheter i Berlin.

Ett annat hotell i lyxkategorin är Hotel Adlon Kempinski Berlin, beläget längs den vackra allén Unter den Linden, invid historiskt intressanta Brandenburger Tor. Hotellet är genomgående i toppklass och erbjuder bland annat ett unikt spa och tre riktigt raffinerade restauranger.

Grand Hyatt Berlin är ett femstjärnigt hotell med många spännande attribut. Hotellets konstnärliga atmosfär gör att det kan betecknas som ett ”designhotell”. Restaurangerna håller högsta klass och erbjuder ett internationellt kök. Grand Hyatt ligger vid Potzdamer Platz, vilket innebär ett mycket centralt läge.

Radisson Blu Hotel Berlin är ett prisvärt alternativ, beläget nära Alexanderplatz och Museum Island, vilket innebär gångavstånd till både shopping och en mängd restauranger. Hotellet har en magnifik restaurang och en lyxig spa-avdelning. Dessutom finns en av Berlins största sevärdheter inne i hotellet lobby – Aquadome – världens största cylindriska akvarium.

I samma distrikt ligger Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz - ett fyrstjärnigt hotell med konferensfaciliteter för upp till 600 deltagare.

Ett fyrstjärnigt mycket prisvärt hotell är Mövenpick Hotel Berlin. Hotellet har kapacitet att ta emot grupper med upp till 300 deltagare men har även mötesfaciliteter som passar

Här på Konferensanläggningar.se – Berlin kan du läsa mycket mer om dessa hotell och andra rekommenderade konferenshotell i Berlin. I samband med din konferensförfrågan hjälper vi gärna till med tips om utflyktsmål, restauranger och underhållning.

Läs mer