KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Best Western Plus Park Airport Hotel

Arlandastad, Stockholms län
English
ENGLISH

Med ett perfekt läge bara fem minuter från Arlanda flygplats och 30 minuter från
Stockholm City, ligger familjeägda och helt nyrenoverade Best Western Plus Park Airport Hotel - ett Svanen certifierat och modernt hotell med konferensmöjligheter nära Arlanda flygplats.

Gratis transfer med egna miljöbussar till & från Arlanda gör det smidigt och prisvärt att konferera här. Kör ni bil parkerar ni gratis under er vistelse och det erbjuds ladd platser för elbilar så att de som önskar, tryggt kan ta elbilen hit.

I de ljusa & toppmoderna konferenslokalerna kan upp till 56 personer konferera bekvämt. Självklart är alla möteslokaler utrustade med den senaste tekniken och gratis WIFI. Det finns 4 möteslokaler och hos oss ingår alltid färskt vatten, frukt & godis, block & pennor, projektor/OH-utrustning.
På Park Airport hotel läggs stor vikt vid gruppens måltider som planeras speciellt av hotellets köksmästare. Under kaffepauserna dukas även en mängd olika förfriskningar upp för att gruppen ska få maximal energi. Kaffe & bananer är alltid ekologiskt och de arbetar aktivt för att utesluta palmolja i den mat som serveras. Den dignande frukostbuffén, som erbjuder alltifrån dagsfärskt hembakat bröd, nytta juicer och smoothies, till klassiker som bacon och ägg, dukas upp redan klockan 04.00.

De 124 hotellrumen är personliga och välkomnande, här får du njuta av ombonade sovrum med sköna sängar från Anders Hilding, nya fräscha badrum och det där lilla extra som gör din vistelse till mycket mer än bara en vanlig hotellövernattning. Alla rum är utrustade med safetybox, hårfön & vattenkokare för kaffe/te. På Business rummen finns även bekvämligheter som espressomaskin & strykjärn.
På hotellet finns ett välutrustat gym samt en en närliggande golfbana. Det finns även ett samarbete med Puls.nu & Sigtuna Yoga Center ifall gruppen önskar ytterligare aktiviteter..

Ett besök på Park Airport hotel innebär alltid god tillgänglighet och tillmötesgående service med fokus på gästernas specifika önskemål och behov. Här bor ni lika bra oavsett om ni är på väg eller har varit ute och rest, om ni vill ha några avkopplande dagar eller vill hålla konferens med företaget.

Som ett led i deras arbete med att minska vårt avtryck på planeten, har Park Airport hotel, tillsammans med Destination Sigtuna, som mål att byta ut samtliga plastartiklar mot mer miljövänliga alternativ. Miljöbussarna som kör gästerna till- och från Arlanda, uppfyller högsta kraven för Euro 6 och har därför ett lågt utsläppsvärde.

Best Western Plus Park Airport hotel är ett smidigt alternativ för inflygande konferensdeltagare eller i allmänhet där kollegorna kommer från olika håll. 30 minuter från Stockholm, 5 minuter från Arlanda och med goda kommunikationer till båda två.

Varmt Välkomna!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 124
Antal bäddar 186
Största lokal 56
Max restaurang 125
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Bristagatan 16, 19560 Arlandastad
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Best Western Plus Park Airport Hotel
Faciliteter på Best Western Plus Park Airport Hotel

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Best Western Plus Park Airport Hotel kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Best Western Plus Park Airport Hotel
HOTELLRUM 124
MAX ANTAL BÄDDAR 186
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 56