KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Arlanda
Ring oss: 08-583 610 60

Konferens Arlanda - Konferenshotell på Arlanda - nära Arlanda

English
ENGLISH

Konferenshotell och konferenslokaler med fakta och bilder - för Dig som ska boka konferens på eller i närheten av Arlanda

FÖRFRÅGAN

Boka konferens nära Arlanda!

Fakta och bilder om konferensanläggningar vid Arlanda eller på ett avstånd från Arlanda på upp till 45 minuter, Från Arlanda når man många av de trevliga konferensanläggningarna i Roslagen inom 20 till 30 minuter.

Bara minuter från själva terminalområdet ligger det Green Key-certifierade konferenshotellet Radisson Blu Arlandia. Här finns 342 stilsäkra logirum samt hela 24 rum för möten, konferenser och event i varierande storlek, passande så väl små grupper som riktigt stora arrangemang.

Vill man vara riktigt effektiv kan Radisson Blu Airport Terminal Hotel vara ett perfekt alternativ. Hotellet ligger mellan Terminal 4 och 5 på Arlanda Internationella flygplats.

I direkt anslutning till terminalerna ligger också det stora konferenshotellet Clarion Hotel Arlanda Airport. Hotellet har många konferensrum och kan även husera riktigt stora arrangemang. Den största lokalen har kapacitet för upp till 900 deltagare i biosittning.

I början av 2020 slog ytterligare ett hotell i Choice-koncernen upp sina portar - Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal. Hotellet står för mycket nytänk vad gäller inredning och design samt erbjuder drygt 500 hotellrum.

På knappa 5 minuter med transferbuss eller taxi från flygplatsterminalerna når man det dynamiska distriktet Arlanda Stad. Här finns flera utmärkta hotell och konferensanläggningar såsom prisvärda Best Western Arlanda Hotellby och Best Western Plus Park Airport Hotel. Ett annat fint alternativ för mindre och medelstora konferenser är First Hotel Arlanda Airport.

Arlanda Stad fortsätter att utvecklas. Quality Hotel Arlanda har har omdanats och byggts ut - och heter nu Quality Hotel Arlanda XPO. Hotellet ligger i anslutning till Scandinavian XPO - en av nordens största platser för stora arrangemang, kongresser och event. Anläggningen som öppnar i november 2020 erbjuder plats för upp till 4 000 personer.

Rosersbergs Slottshotell är ett utmärkt alternativ om man vill konferera nära Arlanda men ändå byta flygplatspulsen mot vacker slottsmiljö. Man når Rosersbergs Slottshotell på under 20 minuter i bil eller buss från Arlanda.

Dryga två mil nordost om Arlanda, i närheten av Rimbo, ligger den vackra och välskötta anläggningen Johannesbergs Slott i genuin Upplandsnatur med golfbana inpå knuten.

Längs E4:an norrut ligger bland andra Nova Park Conference och Noors Slott.

Västerut från Arlanda ligger Sigtuna med ett flertal fina konferenshotell såsom exempelvis Sigtunahöjden, Hotell Kristina, Stora Brännbo, Sigtunastiftelsen och 32 Rum och Kök. Ytterligare en mil bort finns många trevliga alternativ, i Upplands Bro och Håbo.

Gemensam bokning!

Alla anläggningar i Arlandaområdet deltar i bokningsnätverket Konferensanläggningar.se vilket innebär att din förfrågan snabbt når ut till alla hotell och konferensanläggningar som matchar Dina krav och önskemål. Du får snabbt enhetliga offerter och en överskådlig jämförelse av totalkostnaden per alternativ.

Få offert - Jämför - Boka - Enklast är att skicka in din förfrågan genom formuläret här på sidan. Men du är alltid välkommen att ringa bokningen på +46 8 583 610 60 eller maila oss på

bokning@KonturKonferens.se

Mer information om vår bokningstjänst

Förfrågan – Behovsanalys – Offert/Förslag – Bokning – Detaljplanering – Uppföljning


Tjänsten som beskrivs nedan är kostnadsfri för dig som kund. Den finansieras av de anläggningar som ingår i det digitala nätverket Konferensanläggningar.se. De priser du får är de priser anläggningarna har satt, dvs utan ändringar eller påslag.

Förfrågan
Genom att göra en förfrågan till oss hjälper vi dig att sekundsnabbt nå ut till alla konferensanläggningar som matchar dina krav och önskemål. I det digitala nätverket Konferensanläggningar.se ingår drygt 3 000 anläggningar - varav ca 200 i Skåne och totalt i Sverige ca 2 500) – ett mycket brett urval av mötesanläggningar som vi når med en knapptryckning; slott, herrgårdar, cityhotell, gästgivargårdar, resorter, spa-hotell, hide aways, kurslokaler och kongresscentra – i alla prisklasser från lågbudget till lyx.

Behovsanalys
När vi får din förfrågan kontaktar vi dig (oftast på telefon) för att bekräfta att vi tagit emot din förfrågan. Vi stämmer av fler detaljer, krav och önskemål som är viktiga för ert arrangemang – så att vi kan ge dig så passande och matchande förslag som möjligt. Alltså, ju fler detaljer desto mer precisa förslag, det kan exempelvis gälla en viss geografisk region, visst läge, kanske en särskild stil på anläggning, möjlighet till att genomföra en viss aktivitet, angränsning till kollektivtrafik, budgetnivå och många andra kriterier. En ”flaskhals” som kraftigt begränsar utbudet av tillgängliga anläggningar är ofta datumet för konferensen. Kan ni tänka er alternativa datum brukar vi i regel kunna ta fram fler tillgängliga anläggningar.

Förslag / Offert
Baserat på behovsanalysen når vi ut till alla de anläggningar som matchar era krav och önskemål. Anläggningarna skapar sina förslag, anger priser, svarar på detaljfrågor etc, direkt i vårt bokningssystem Orkidé (som är en integrerad del av Konferensanläggningar.se). Det innebär att alla förslag från anläggningarna har en enhetlig struktur, vilket ger dig som kund god översikt när du jämför de olika alternativen.

Du får förslaget i form av ett e-mail med en länk som tar dig rakt in i vårt bokningssystem. Du kommer till en presentation, där du kan gå igenom de olika förslagen, jämföra totalkostnader, se anläggningarnas geografiska läge på karta samt alla detaljer specificerade; exempelvis priser, svar på viktiga frågor och avbokningsvillkor.

Vill du boka enligt specifikation kan du göra det digitalt direkt i presentationen, genom att trycka på BOKA-knappen för den anläggning du önskar. Men ofta kanske någon detalj ska justeras, pris diskuteras osv – och då kan du ringa direkt till vår ansvarige koordinator, eller maila.

I vårt bokningsteam finns mycket stor kunskap och erfarenhet av konferensutbudet. Vår ansvarige koordinator finns självklart till hands för råd och rekommendationer. Vi bistår också gärna med prisförhandling. Vill du komma och titta på anläggningar – meddela vår koordinator så ombesörjer vi visningar.

Bokning
När bokningen läggs får du en förmedlingsbekräftelse från oss. Den bokade anläggningen får en likalydande bekräftelse.

Förmedlingsbekräftelsen är en uttömmande specifikation av konferensbokningen, med datum, artiklar och alla villkor angivna.

Från den bokade anläggningen kommer sedan deras bokningsbekräftelse/bokningsavtal (bokningsavtalet sluts alltså mellan din organisation och den bokade anläggningen).

Detaljplanering
När så bokningen är fullbordad tar anläggningens konferensplanerare över direktkontakten med er som kund. I god tid före konferensens start blir du kontaktad för genomgång av ”körschemat”; klockslag för ankomst, fikapauser, eventuella allergier och mycket annat.

Vid planering av mer komplexa arrangemang erbjuder vi på Kontur Konferens en projektledarfunktion (denna tjänst är inte kostnadsfri). Projektledaren bistår med koordination och rådgivning genom hela planeringsfasen; exempelvis framtagning av program, inbjudan, deltagaradministration, mötesteknik, bokning av eventuella talare, underhållning och transportlösningar.

Vår projektledare kan även finnas på plats som koordinator under konferensens genomförande.

Uppföljning
Efter genomförd konferens tillställer vi dig en utvärdering, där du har möjlighet att sätta betyg på konferensanläggningen, liksom skriva egenhändiga kommentarer om upplevelsen. Utvärderingssvaren är mycket värdefulla för oss eftersom vårt arbete med råd och rekommendationer därmed grundas på aktuell kvalitetsuppföljning.

Har du frågor om hur vi jobbar är du alltid välkommen att ringa eller maila till vårt bokningsteam - 08-583 610 60 eller bokning@konturkonferens.se

Med vänlig hälsning,
Bokningsteamet, Kontur Konferens AB

Arlanda inom 10 minuter!

Önskar Du en koncentrerad förteckning över anläggningar på eller riktigt nära flygplatsområdet kan Du gå till ”Arlanda inom 10 minuter”.

KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se