KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Clarion Hotel Arlanda Airport

Stockholm-arlanda, Stockholms län
Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett levande förstklassigt hotell i hjärtat av Arlanda flygplats för möte, konferens, event, kongress och upplevelser. Med en himmelsk utsikt. En plats där hela världen möts i en internationell miljö av konst, musik och design. 430 designade hotellrum, 44 möteslokaler för 2-900 personer och 2 restauranger med den mest spektakulära på våning 12, Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson. Välkommen till Arlandas nya spännande mötesplats! Bara några minuter från gaten.

Logi
Alla våra 430 hotellrum är tidlöst designade av inredningsarkitekten Anders Björkén med noga utvald färgsättning. Samtliga rum är ljudisolerade och utrustade med Hilding Anders sängar, LED-TV, kostnadsfritt trådlöst internet, skrivbord, strykjärn, strykbräda samt ett designat badrum. Hotellrummen finns i kategorierna Standard, Superior och 5 st Deluxe som kan användas som mötesrum, samt 13 stora Sviter där 6 st kan användas som mötesrum.

Lokaler
Mitt på Arlanda flygplats, med 44 ljusa och fräscha konferenslokaler utrustade med den senaste tekniken, kan vi ordna möte, konferens, event och kongress för 2 till 900 personer. Högst upp i hotellet, på våning 13, ligger Top Floor som innefattar 18 snyggt
designade mötesrum - lite lyxigare och lite mer avskilda. Här finns även en egen konferensreception för extra service och bekvämlighet. Alla mötesrum har slående utsikt mot landningsbanorna.

Våning 2 är vår stora och flexibla konferensvåning med egen ingång och konferensreception där du alltid hittar din projektledare. Konferenslokalerna, döpta efter hela världens flygplatser, har den bästa och senaste tekniken samt tillhörande grupprum. Här ligger även mingelytan Airstrip för fika, mat, event och utställningar samt toaletter och garderob.

Världens största flygplats och hotellets största lokal heter Hartsfield Jackson Atlanta och tar upp till 900 personer. Lokalen är delbar i tre, 800 kvm stor och har 6,5 meter i höjd, heltäckningsmatta och delvis ljudisolerade väggar. Här samlas man för konferens, kongress, till middagar, show eller fest. En dröm för kreativiteten. Se filmen med bankettsalens oändliga möjligheter: http://bit.ly/1LwBRLD.


Mat & dryck


Aktiviteter
Ett hotell för upplevelser - konstuställning, gym, bastu, relax, utomhuspool, vinprovning, Taxfree shopping på Airside, Segway tur på Arlanda, visning av Flygledartorn eller After Work i en skön loungemiljö.Vi samarbetet med olika aktivitetsbolag som skräddarsyr aktiviteten.

Läge
Hotellet är beläget i mitt på Arlanda Flygplats mellan terminal 4 och 5, som en del av Sky City. Utmärkta kommunikationer finns till Stockholm, Uppsala och närområden med både tåg, taxi och buss. För den som kommer med bil har vi parkeringsplatser i SkyCity garaget. Ta hissen upp och du är snart framme vid hotellets reception.

Övrigt
Världens största flygplats heter Hartsfield-Jackson Atlanta och det heter även vår största lokal. En lokal som är delbar i tre, på totalt 800 kvadratmeter med 6,5 meter i takhöjd. En möjligheternas lokal helt enkelt. På dagen passar lokalen till den stora konferensen, eventet, kongressen, utställningen eller lanseringen för att sen till kvällen förvandlas till en härlig middags- och festlokal.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.47 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 414
Antal bäddar 664
Största lokal 900
Max restaurang 450
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Arlanda Sky City, 19045 Stockholm-arlanda
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Clarion Hotel Arlanda Airport
Faciliteter på Clarion Hotel Arlanda Airport

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Clarion Hotel Arlanda Airport kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Se alla konferenshotell på och nära Arlanda - Konferensanläggningar,se


Topp Clarion Hotel Arlanda Airport