KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Chalmers Conference Centre

Göteborg, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Moderna möten med mycket fokus på Chalmers Conference Centre

Att planera en konferens innebär att hålla koll på många olika delmoment och aspekter. På Chalmers Conference Centre i Göteborg lovar man därför att företaget endast behöver tänka på sitt eget innehåll, så ordnar man resten till bästa resultat. Med lokaler som möter högt ställda tekniska krav och flexibilitet kan man sätta konferensribban högt och satsa ännu högre för att möta – och överträffa – deltagarnas förväntningar.

Övernattning under konferensen
På Chalmers Conference Centre är det mötet som är i fokus. Vid behov bokas boende på närliggande hotell. Fråga oss på Kontur, vi hjälper till med rekommendationer och bokning

Att mötas i Göteborg
8 konferensutrymmen gömmer sig innanför Chalmers Conference Centres väggar. Dessa är utformade och uppbyggda med alla mötesaspekter i tanken: sköna stolar, bra teknik, god akustik. De är till för gästerna, och ingen annan.
RunAn är anläggningens största lokal med plats för 449 personer i fast biosittning. Ljust trä i dekoren och mörka stolar ger en skön kontrast och skapar en frisk miljö. Tillhörande lokalen finns en välformad scen med gott om plats för olika upptåg. I Palmstedtsalen sitter 270 mötesdeltagare bekvämt och gott om utrymme för föreläsare eller mötesledare. Dessutom har anläggningen flera andra lokaler för grupper om alla storlekar.

Konferensmåltider på Chalmers Conference Centre
Måltiderna under en konferens är uppskattade pauser i arbetet och självklart har man även tagit fram attraktiva och smakfulla alternativ för dessa på Chalmers Conference Centre. Anläggningen har flera förslag på måltider i olika prisklasser och på menyn syns urbana favoriter, svenska klassiker, och inslag av med sydliga influenser. Tillsammans med företaget väljer man ut det som passar mötet och smaker allra bäst.

Pausa mötet
Chalmers Conference Centre ligger centralt i Göteborg och är ett perfekt utgångsläge för att upptäcka staden under mötesperioden. Avenyn, Liseberg, Svenska Mässan, och södra Sveriges hamnstads utbud ligger på bekvämt avstånd härifrån. Prata gärna med bokaren vid förfrågan för passande alternativ till konferensen!

I kärnan av Göteborg
För företaget som söker en central anläggning är Chalmers Conference Centre ett säkert kort. Alla Göteborgs kärndelar ligger nära till hands och resten går att nå med kollektivtrafik om så önskas.

Miljömål i sikte
Precis som sin systeranläggning vid Lindholmen arbetar Chalmers Conference Centre mot att göra sin drift miljövänlig. Med ekologiskt i skafferiet, miljöcertifierade städprodukter, och återvinning strävar man mot högre miljömål än de redan uppnådda.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Största lokal 449
Max restaurang 650
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Chalmersplatsen 1, 41258 Göteborg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Chalmers Conference Centre
Faciliteter på Chalmers Conference Centre

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Chalmers Conference Centre kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Chalmers Conference Centre
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 449