KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Göteborg
Ring oss: 031-15 70 80

Konferens Göteborg - Konferensanläggningar i Göteborg

English
ENGLISH

Boka konferens i Göteborg

FÖRFRÅGAN

Boka konferens i Göteborg! Konferenshotell, konferensanläggningar, konferenslokaler för dagkonferens och kurslokaler i Göteborg, såväl centralt i Göteborg som i den omgivande göteborgsregionen. Att ha konferens i Göteborg innebär möjligheter till en mångfacetterat möte. Staden består av ett rikt och varierat utbud av konferensanläggningar, från moderna city-anläggningar till klassiska hotell. I Göteborgs direkta närhet finns dessutom flera högklassiga konferensanläggningar med närhet till hav och skärgård. Utbudet av nöjesliv, restauranger och shopping gör att konferensen med fördel kan kombinera nytta med nöje.

Boka konferens Göteborg till bästa möjliga pris

Prissättningen i konferensbranschen varierar mycket. Kostnaden för att boka konferens i Göteborg kan skilja sig mycket mellan två jämförbara konferensanläggningar. Priset kan variera från en vecka till nästa beroende på faktorer såsom beläggningsgrad, förfrågningsläge, ledig kapacitet och val av veckodagar. Vissa veckor är det högtryck, till exempel under en vecka då det pågår en större kongress eller ett evenemang i staden. Då blir alternativen färre och priset påverkas starkt uppåt.

Via vårt nätverk hjälper vi dig att snabbt och enkelt ”scanna” av tillgängliga hotell och konferenslokaler - så att du kan lätt urskilja vad som är verkligt prisvärt i Göteborg för er konferens.

Du får en överskådlig sammanställning med redovisning av såväl totalkostnad som alla detaljer specificerade för varje anläggning som erbjuder den önskade kapaciteten, har passande läge i staden, rätt ”stil” mm - allt enligt just din grupps specifika behov.

Spara in kostnad – anpassa datumet

Är ert konferensdatum inte definitivt spikat till vissa datum, kan vi bistå med att föreslå Göteborgsanläggningar som har extra bra pris en viss vecka, vissa datum och eller veckodagar.

Särskilda rabatterbjudanden - genom vårt nätverk får du på någon timme förslag på Göteborgsanläggningar som erbjuder särskilda rabatter och kampanjpriser. Om en anläggning exempelvis nyligen fått en avbokning, innebär det ofta att den avbokade kapaciteten kan bokas till ett betydligt reducerat pris.

Har du en totalbudget? Det finns i princip anläggningar för varje budget. Ge oss din budgetram så letar vi med utgångspunkt från denna. Vissa veckor kanske detta kräver att man även söker bland alla de fina anläggningar som ligger lite utanför stadskärnan.

Konferens med övernattning i Göteborg

Välrenommerade konferenshotell i Göteborg city är bland andra Grand Hotel Opera, Hotel Riverton, Elite Park Avenue Hotel, Elite Hotel Plaza, Radisson Blu Scandinavia, Quality Hotel Panorama, Clarion Hotel Post och Scandic Crown. För konferens i lite mindre grupper är även klassiska Hotel Eggers ett uppskattat alternativ. Ett prisvärt konferenshotell inte långt från citykärnan är Kviberg Park Hotel & Conference. Med ett högt läge, 18-håls golfbana och prisbelönat Spa, strax utanför stadskärnan ligger eleganta Sankt Jörgen Park Resort. Ett minst sagt "marint" läge erbjuds på Barken Viking. Detta vackra segelfartyg har plats för 40 personer i möte och erbjuder 29 logirum.

Dagkonferens i Göteborg

Planerar Du konferens utan behov av övernattning, finns i Göteborg några riktigt trevliga dagkonferensanläggningar. En uppskattad mötesanläggning med modernt utrustade lokaler i "co-working-miljö" och med utmärkt läge på Kungsportsavenyn är Convendum. För möten i en resultatorienterad miljö med mycket tävlingsanda, prova arenaanläggningen Ullevi Restaurang & Konferens med hela 14 konferenslokaler och 10 grupprum. Lyckholms Restaurang & Konferens beläget i centrala Göteborgs södra delar erbjuder en mix av vackert inredda konferensrum. Centralhuset invid Centralstation är ett annat uppskattat alternativ för effektiva möten i centrum av Göteborg. Också Grand Hotel Opera är ett populärt och prisvärt möteshotell för dagkonferenser. Söker man efter moderna konferenslokaler med senaste teknik och hög flexibilitet för olika mötesformer är Chalmers Conference Centre och Lindholmen Conference Centre definitivt värda att titta närmare på. Med utmärkt läge och förstklassiga, moderna möteslokaler finns även United Spaces. I stadsdelen Gårda finner man Gårda Konferens - en familjeägd dagkonferensanläggning med trevliga konferenslokaler passande för grupper om upp till 80 personer - och - med ett prisat kök.

En prisvärd anläggning passande för såväl dagmöten som kvällsevenemang är Star Bowling. Här kan konferensen kombineras med aktiviteter i form av exempelvis femkamp och middag. Restaurangen har kapacitet för 300 sittande gäster.

Göteborg har kapacitet för riktigt stora konferenser och evenemang

För de riktigt stora mötena, eventen och kongresserna finns i Göteborg Gothia Towers vars största konferensrum erbjuder plats för upp till 1.500 deltagare. Ett stycke utanför själva stadskärnan, invid Göteborgs hamninlopp, finns Arken Hotel & Art Garden Spa. Arken är ett stort konferenshotell med lokaler i alla storlekar, den största en kongresshall med kapacitet för upp till 1000 deltagare. Centralt i staden ligger det relativt nyöppnade hotellet Clarion Hotel Post som erbjuder 500 logirum och konferensrum med plats för upp till 1000 deltagare.

En nyhet I Göteborg, närmare bestämt i Mölndal, är Åby Arena och det anslutande hotellet Åby Hotell. Här finns utmärkta faciliteter och ytor för såväl riktigt stora evenemang (upp till 1 000 deltagare) som små möten.

Söker du efter en "Herrgårdsanläggning" i Göteborgs direkta närhet kan det vara värt att titta närmare på Hällsnäs som ligger i vackra omgivningar i Mölnlycke-distriktet. En annan trevlig anläggning i klassiskt stil är Aspenäs Herrgård, belägen i Lerum ett par mil nordost om Göteborg. Klassikern Fars Hatt belägen i Kungälv strax norr om Göteborg är också ett populärt och prisvärt alternativ som får goda omdömen av våra kunder.

Centralbokning - Göteborg; Digital upphandlingstjänst med kostnadsjämförelser, kvalitetsomdömen och bokning!

Telefon: 031 - 15 70 80 bokning@KonturKonferens.se

Genom Kontur Konferens når Du alla konferensanläggningar och hotell i Göteborg. Gör Din förfrågan specifikt på ett eller flera hotell eller låt oss ta fram alla anläggningar i staden som matchar era kriterier och har erforderlig kapacitet ledig. Du får överskådliga presentationer och kostnadsjämförelser i vårt digitala upphandlingsstöd Orkidé där du också kan utvärdera varje anläggnings kvalitetsomdömen från andra kunder. Upphandlingstjänsten är kostnadsfri för dig som kund och finansieras av de mer än 50 anläggningar i Göteborg som deltar i nätverket.

För att hitta fler konferensalternativ i Göteborgsregionen, gå gärna till Västra Götaland, där sammanlagt 60 konferensanläggningar och konferenshotell i Göteborg med omnejd presenteras.

Ordna transporter till och från konferensen i Göteborg


Tåg till Göteborg – SJ.se


Åka buss i Göteborg - Västtrafik


Taxi i Göteborg - Taxi GöteborgBoka nöjen och sevärdheter

Konferensaktiviteter på Liseberg - Liseberg

Krogshow på Restaurang Rondo


I vårt team finns "riktiga" göteborgare med gedigen kunskap om konferensutbudet i Göteborgsregionen!

Få personlig hjälp - ring oss på telefon 031-15 70 80 eller maila till bokning@KonturKonferens.se


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se