KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Västra Sverige
Ring oss: 031-15 70 80

Konferens i Västra Sverige

English
ENGLISH

Konferensanläggningar i västra Sverige - Västkusten, Värmland och Dalsland

FÖRFRÅGAN

Konferens i Västra Sverige

Västkusten skiftar verkligen i karaktär från norr till söder, från den karaktäristiska bohuslänska skärgården med dess kala hällar och kobbar till Hallands sandstränder. Detta gäller också konferensutbudet. Vilken typ av konferens du än planerar kommer du att finna det du söker.

För en kick-off eller en mer ”fartfylld” tillställning finns många hotell och anläggningar med hög feststämning. Det är därför människor vallfärdar västerut under sommarhalvåret. Men västkusten bjuder också på det motsatta. Det är ingen slump att författare och artister i åratal har bosatt sig i kustbandet för att finna kreativt lugn.

I Bohuslän hittar du konferensanläggningar av olika stilar. I Strömstad, Marstrand och Stenungssund finns eleganta hotell direkt vid havet, väl lämpade för konferenser med accentuering på ”sociala” inslag, såsom kickoffer och företagsfester.

Längs E6:an genom Bohuslän hittar du också konferensanläggningar av mer klassiskt slag och hög mysfaktor. Vi får inte glömma att det finns riktigt trevliga konferensalternativ även inåt landet.

Men självklart handlar området mycket om hav. Vissa konferensaktiviteter är självskrivna för västkusten. Om årstiden är den rätta kan en spännande aktivitet vara att till exempel ta med konferensdeltagarna på hummerfiske – en upplevelse som sätter avtryck på konferensen. Du kanske till och med ska förlägga konferensen på en ö dit deltagarna måste ta sig med båt?

Söker man mer söderut erbjuder Halland många trevliga alternativ i och kring städer som Falkenberg, Varberg och Kungsbacka. Här hittar du såväl lyxiga anläggningar som budgetalternativ. Utbudet sträcker från hotell med hög konferens- och logikapacitet till mindre, familjeägda, idylliskt belägna anläggningar.

Återigen, västkusten har det mesta. Fundera på vilken karaktär du vill ha på din konferens och jämför anläggningar här på sidan.

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se