KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Cirkeln Konferens & Servering

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Cirkeln Konferens & Servering - lättillgängligt mitt i Stockholm City!

Mitt i centrala Stockholm, i det välkända ABF-huset på Sveavägen, hittar du oss- en dagkonferens-anläggning med stort hjärta där det mänskliga mötet står i centrum. Med sju rymliga möteslokaler, en nyrenoverad restaurang och det mysiga kaféet Bakfickan kan du inte hitta en mer genuin miljö för din konferens.

En mänsklig, vänlig mötesplats med sju fantastiska möteslokaler fullt utrustade med bland annat bords- och handmikrofoner, headset, hörslinga, whiteboardtavla, filmskärm och storbildsprojektor.

Vår största lokal, Zätasalen, har en lutande sittning med 338 stolar och en 70 kvm stor scen, ligger i direkt anslutning till en rymlig foajé på våning 1.

Fullt utrustade konferenslokaler för alla typer av möten. Här ryms konferenser och styrelsemöten, föreläsningar och frukostmöten – allt under ett och samma tak. Lokaler skapade just för värdefulla möten och för ett flöde av människor. Eftersom man befinner sig på en historisk plats är salarna uppkallade efter historiska personer. Alla lokaler återfinns på plan ett och tre av dem ligger i fil med vikväggar som med lätthet kan öppnas till ett sammanhållande stort rum för upp till 300 personer.

Det centrala för oss är att vi vill att våra gäster ska känna att de är välkomna som de är. Vi vill skapa en folklig atmosfär och ha ett jordnära förhållningssätt. Vi är informella och personliga.

Teamet här på Cirkeln är litet och väl sammansvetsat och består av människor som arbetat i restaurang- och mötesbranschen hela livet. Den trygghet och erfarenhet man har gör det möjligt att skapa en familjär och personlig atmosfär som alla gäster får del av. En trygg plats för halv- eller heldagskonferenser där dagen bjuder på för- eller eftermiddagsfika och goda vällagade luncher.

Hela verksamheten står på tre stadiga ben där två av benen utgörs av restaurangerna Cirkeln och kaféet Bakfickan, det tredje benet är konferensverksamheten.

Den renoverade restaurang Cirkeln har mottot att det ska vara gott, trevligt och enkelt – finessen ligger i att göra det enkla riktigt, riktigt bra. Här sitter ni med utsikt över den pulserande Sveavägen och möjligheten att följa kockarnas arbete i det öppna köket.

Restaurangen ligger precis invid Sveavägen men är otroligt välisolerad, så här sitter man tyst och lugnt med den brusande staden utanför fönstren.

Cirkeln Bakfickan – en egen mötespunkt mitt i mötesanläggningen. Här kan man starta dagen med en härlig frukost, ta en kopp kaffe, äta en god lunch eller varför inte avnjuta ett danskt smørrebrød.
Mitt i huset ligger Hjärtat, en öppen mötesplats som både används av förbipasserande människor som vill pausa med en kopp kaffe, men som också är en funktionell yta för föreläsningar, mingel, scenframträdanden eller sittande måltider.

Hjärtat rymmer 200 personer i mingel, 60 personer i biosittning och 80 personer i bordssittning. Här finns filmskärm och storbildsprojektor, bords- och handmikrofoner, headset och hörslinga.
Besök Cirkeln Konferens – en folklig mötesplats mitt i hjärtat av Stockholm – här kan ni vara er själva!

Fakta:
Cirkeln Konferens ligger på Sveavägen 41 i Stockholm. En varm och okonstlad mötesplats som bjuder på stora konferenslokaler, en genuin restaurang och ett mysigt kafé. Här möter du ett erfaret och ett välkomnande team!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Största lokal 338
Max restaurang 300
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Sveavägen 41, 11183 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Cirkeln Konferens & Servering
Faciliteter på Cirkeln Konferens & Servering

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Cirkeln Konferens & Servering kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Cirkeln Konferens & Servering
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 338