KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Clarion Hotel Gillet

Uppsala, Uppsala län
English
ENGLISH

Clarion Hotel Gillet är beläget mitt i stadens hjärta och är ett livligt centrum av aktiviteter, som besöks av affärsresande, konferensdeltagare, turister och lokala invånare. Välkommen till konferens på ett modernt konferenshotell mitt i Uppsala, en av Sveriges mest historiska städer. På Clarion Hotel Gillet erbjuds en passionerad mötesplats där era behov sätts i fokus.

Boendet på Gillet
161 rum och 290 bäddar ger Clarion Hotel Gillet bra möteskapacitet för övernattande deltagare. De minsta rummen är 14,5 kvadratmeter och ger plats åt 1-2 personer, medan Standardrummen sträcker sig över 19-23,5 kvadratmeter och ger lite mer utrymme.

Möteslokaler
Totalt 23 lokaler med plats för upp till 150 personer står tillgängliga på Clarion Hotel Gillet. Grupprum för så få som 2 personer går alldeles utmärkt att ordna i något av de 20 kvadratmeter stora mötesrummen, precis som det större mötet, minglet eller utställningen i Event Room på 200 kvadratmeter. Tillsammans med kunnig och passionerad personal planeras mötet in i minsta detalj enligt de specifika behov gruppen har.

Mat & Dryck
Oavsett om ni väljer att boka en bankettmiddag eller för ett mindre sällskap i Kitchen & Table så kommer ni erbjudas en härlig matupplevelse. Kockarna använder sin talang och magiska touch för att skapa smaker och dofter som gärna svävar kvar i minnet efteråt.

Aktiviteter
Uppsala stad har hela Sveriges långa och majestätiska historia att bjuda på i olika former, och speciellt för företag utifrån kan det bli en trevlig underhållning under mötesperioden.
För stressade arbetande kroppar erbjuder hotellets Selma City Spa en härlig stund i en lugn oas. Bubbla i pooler, bada bastu eller koppla av en stund i loungen. Varför inte göra något annorlunda av ert möte och boka denna underbara oas för er själva under ett par timmar. Iförda varsin skön morgonrock och mjuka tofflor så händer något. Inspirationen flödar i takt med att ni blir så där härligt avslappnade. Kan självklart kombineras med möte i konferenslokal.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 161
Antal bäddar 260
Största lokal 150
Max restaurang 130
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Dragarbrunnsgatan 23, 75320 Uppsala
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Clarion Hotel Gillet
Faciliteter på Clarion Hotel Gillet

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Clarion Hotel Gillet kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Clarion Hotel Gillet
HOTELLRUM 161
MAX ANTAL BÄDDAR 260
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 150