KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Uppsala
Ring oss: 08-583 610 60

Konferens Uppsala

English
ENGLISH

Boka konferens i Uppsala med omnejd - sammanfattning

FÖRFRÅGAN

Gemensam centralbokning för alla anläggningar i Uppsala län

Välkommen att kontakta bokningsteamet på Kontur Konferens för kostnadsfri assistans med information om tillgängliga anläggningar, kostnadsjämförelser, rekommendationer och bokning.

08-583 610 60 Bokning@Konturkonferens.se

Här på Konferensanläggningar.se Uppsala hittar du de bäst betygsatta anläggningarna i Uppsala, såväl i staden som i länet i övrigt.

Centralt i staden finner Du exempelvis hotell med goda konferensmöjligheter såsom Clarion Hotel Gillet och det eleganta boutiquehotellet Hotel Villa Anna. Utmärkta anläggningar för dagkonferenser är biograferna Spegeln och Filmstaden.

Med utmärkt läge i centrum, intill tågstationen, ligger Elite Hotel Academia. Hotellet är modernt, byggnaden stod färdig 2017, och erbjuder trevliga mötesinteriörer och spännande restauranger.

Inte långt ifrån finner man Uppsala Konsert & Kongress. Anläggningen har ett flertal konferensrum i varierande storlek upp till drygt tusen deltagare.

Med bra läge mellan E4 och centrala Uppsala ligger Viktoria Hotell & Konferens.

Några mil söder om Uppsala kan man med fördel konferera på anrika Krusenberg Herrgård, som ligger vackert belägen vid Mälaren längs "gamla" Uppsalavägen. I Knivsta ett par mil söderut längs E4:an ligger dels det gamla träslottet Noors Slott dels det moderna konferenshotellet Nova Park.

Kundernas betyg – anläggningens konferensindex

Som ett viktigt led i vår ständigt pågående uppföljning och utveckling av kvalitet ber vi våra kunder delge sina upplevelser och intryck under konferensen. I anslutning till att arrangemanget avslutas tillställer vi kunden ett utvärderingsformulär.

Formuläret innehåller frågor om konferensanläggningens faciliteter, såsom konferenslokalernas och hotellrummens beskaffenhet men också ”mjuka” aspekter som matupplevelse och personalens bemötande samt helhetsintrycket av vistelsen. Svaren anges i en skala från 1 till 5 (där 5 är det högsta betyget). Därtill finns möjlighet att skriva egna kommentarer om sina iakttagelser.

Kundernas betyg redovisas på respektive anläggnings presentationssida här på Konferensanläggningar.se, med sammanvägda betyg för varje fråga samt ett genomsnittligt totalbetyg för anläggningen – konferensindex.

Förutsatt att kunden givit sitt godkännande kommuniceras utvärderingssvaren också med respektive konferensanläggning, dels för att belysa behov av förbättringar, men också för att delge anläggningen kundupplevelser ”över förväntan”.

Anläggningarnas konferensindex uppdateras löpande, allteftersom nya utvärderingar ges.

Konferensanläggningar i Uppsalaregionen som toppar konferensindex

Följande anläggningar i och i närheten av Uppsala har för närvarande de bästa sammanvägda kundbetygen. Du återfinner dem i översikten till vänster. För mer information om anläggningen kan du därifrån gå till respektive presentationssida.

- Scandic Uplandia

- Hotel Villa Anna

- Uppsala Konsert & Kongress

- Noors Slott (Knivsta)

- Viktoria Hotell & Konferens

- Fagerudd (Enköping)

- Elite Hotel Academia


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se