KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Clarion Hotel Sign

Stockholm, Stockholms län
Konferens på Clarion Hotel Sign
Mitt i Stockholm City, med endast några minuters promenadavstånd från centralstationen och Arlanda Express, ligger detta moderna hotell som sticker ut med sin moderna arkitektur signerat Gert Wingårdh, vinnare av fem Kasper Salin-pris vilket årligen delas ut av Sveriges Arkitekter. Konst, design, läder, glas, trä och granit är några av de material som blandas samman i en smakfull lek. Allt detta kombineras med ljuskällor och grönska vilket skapar en speciell och härlig atmosfär som passar lika utmärkt för affärsresenärer som barnfamiljer.

Med design som lins och känsla för service är denna skandinaviskt präglade anläggning en god representant för det vi har att vara stolta över i inredningsväg. En konferens här äger rum i stilfull miljö med mycket kunskap och passion för möten mellan människor.

Clarion Hotel Sign är ett modernt hotell inte bara utseendemässigt utan det följer även den teknologiska utvecklingen! När du besöker Clarion Hotel Sign eller något av dess systerhotell kan du checka in och ut, öppna din hotelldörr och även betala din vistelse med hjälp av din mobil! Ladda bara ner Nordic Choice Hotels-app!

Logi
Dux-sängarna kanske räcker som motivation att förlägga en flerdagarskonferens på Clarion Hotel Sign, men det är inte allt man har att erbjuda i de 558 sovrummen. Lägg till en trivsam, sval och lugnande stil i inredning med minst 17 kvadratmeter i Moderate-rummen. Dessa har utsikt mot innegården, arbetsplats och generösa fönster för härligt ljusinsläpp. Hur man än tillbringar natten här blir det en riktig uppladdning för både kroppens och själens energi!

Både Superior- och Deluxe-rummen har utsikt mot Stockholms City och parken Norra Bantorget. Deluxe-rummen har fönster från golv till tak. Några av familjerummen har utsikt mot innergården, andra mot Stockholms City och Norra Bantorget.

Hotellet har åtta sviter, alla med stora panoramafönster. Sviterna är strategiskt placerade i hotellets tringelformade del för att kunna erbjuda fantastisk utsikt över hela Stockholm City, Hötorgsskraporna, Vasastans takåsar och Stockholms många kyrktorn.

Alla rum är utrustade med telefon, platt-tv, hårtork, strykbräda och strykjärn och fantastiska möbler från Skandinaviens största formgivare.

Konferenslokaler på Clarion Hotel Sign
Med sju stora mötesrum och sex lokaler för mindre möten finns det många möjligheter för såväl affärsmöten, företagsfester, privata middagar och kick-offer, såväl som utställningar, utbildningar, kurser, styrelsemöten, bröllop med mera.

Samtliga lokaler är flexibla och modernt utrustade med konferensteknik. Lokalerna går i samma konstnärliga och eleganta anda som resten av hotellet och lägger grunden för framgångsrika sammankomster.

Bankettsalen är den största lokalen och kan välkomna upp till 700 gäster i biosittning. Den passar utmärkt för mingel, privata utställningar eller middagar - och så klart som eventsal. Sju meter till taket ger gott om svängrum för alla slags arrangemang. Bankettsalen är delbar och varje del rymmer upp till 200 personer i biosittning. Om man så önskar kan man få egen ingång från gatan. Registreringsbord kan ordnas.

För konferenser som kräver dagsljus finns lokaler med panoramafönster mot Norra Bantorget. Dessa rymmer upp till 220 personer i biosittning eller mingel, 150 i skol- eller ö-sittning och 105 personer i cabaretsittning.

För de mindre mötena finns det lokaler med kapacitet för upp 40 personer i biosittning. Dessa kan möbleras så att 20 personer kan sitta vid ett styrelsebord. Vill ni sitta i små grupper kan det ställas runda bord för en grupp för max 30 personer.

Mat & dryck
Kitchen & Table är en välbesökt restaurang som attraherar inte bara hotellgäster utan även turister och Stockholmsbor. Maten som serveras här visar starka influenser från Manhattan i ett spännande möte med nordiska smaker! I baren kan du njuta både klassiska och nya egna drinkar. Miljön är avslappnad och trevlig. Här njuter du inte bara av mat och drinkar utan även av musik och design.

I kombination med en mixad barmeny är du välkommen alla dagar i veckan till vår bar och restaurang.

Aktiviteter
Högst upp i huset, på åttonde våningen, hittar du Selma Spa+. Att basta och bada i utomhuspoolen är en populär aktivitet även bland hotellets konferensgäster! Ett renande och uppfriskande besök här ger ny energi att tackla svåra beslut och problematiska knutar som kräver lösning. Med hela Kungsholmen nedanför fönsterkarmen får kropp och själ en kur som når ända in i kärnan och resulterar i ett på nytt uppvaknande. Behandlingar, utomhuspool, bastu, träningsfaciliteter – allt man kan be om! Samtliga hotellgäster har reducerat pris på inträdet.

Läge
Med sitt fina läge i centrala Stockholm ligger affärer, shopping, restauranger, sevärdheter och mycket annat inom gångavstånd. Ge din konferens en storstadskänsla och ta med kollegorna ut en sväng! Clarion Hotel Sign ligger 200 meter från Centralstation med fjärr- och pendeltåg, tunnelbana och Arlanda Express med mera. Smidigt och bekvämt avstånd från alla kommunikationer ger full tillgänglighet oavsett färdsätt.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 558
Antal bäddar 1116
Största lokal 700
Max restaurang 500
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Östra Järnvägsgatan 35, 10126 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Clarion Hotel Sign
Faciliteter på Clarion Hotel Sign

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Clarion Hotel Sign kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Clarion Hotel Sign
HOTELLRUM 558
MAX ANTAL BÄDDAR 1116
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 700
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE