KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Stora konferenshotell
Ring oss: 08-583 610 60

Konferensanläggningar och hotell för stora Konferenser och Kongresser

English
ENGLISH

Konferensanläggningar med stor kapacitet för stora konferenser och kongresser

FÖRFRÅGAN

Hotell och konferenslokaler med stor kapacitet, för riktigt stora konferenser, kongresser och event i hela landet och mer därtill!

Här hittar Du de största hotellen och konferensanläggningarna i Sverige, med

- Konferenslokaler för upp till 3 000 deltagare

- Logikapacitet - upp till 1 200 rum med 2 700 bäddar

- Restaurangkapacitet för upp till 2 500 personer

- Mer än 50 konferensrum under samma tak


Förteckningen till vänster kan sorteras om så att Du får anläggningar med största lokal överst eller anläggningar med största logikapacitet.

Vid planering av riktigt stor konferens är rådet att söka brett geografiskt och att vara ute i extra god tid. Vi på Kontur Konferens har god kunskap om och erfarenhet av landets alla stora konferensanläggningar och hotell. Vi hjälper Dig gärna, kostnadsfritt, med råd, urval och bokning. Du når oss på 08-583 610 60 - 040-23 12 12 - 031-15 70 80.

Kontur Konferens – Din partner för planering och genomförande av stora konferenser

Övergripande Plan för konferensen:


Idé > Tema > Genomförande i stort > Helhetsbild > Budget


En större konferens eller kongress bör starta ”tidigt”, det vill säga, framförhållningen ska vara god. Beroende på mötets storlek bistår vi på Kontur Konferens våra kunder ibland flera år innan konferensens genomförande. Detta, för att skapa de bästa förutsättningar vad gäller det slutgiltiga resultatet av mötet.

Vår projektledare kan vara med redan från den allra första fasen, den när upphovet till mötet, idén, grundas. Vi hjälper Dig att omsätta Idén till ett tema och ett övergripande program. Redan på detta stadium, med det övergripande programmet som grund, hjälper vi till att göra en realistisk budget för projektet, inkluderande alla komponenter vad gäller allt från kostnad för lokaler och logi till transporter och det totala programinnehållet (talare, artister, teknik, dekor, konferensaktiviteter, externa utflykter osv).

Redan på ett tidigt stadium hjälper vi dig därför att skapa en realistisk kostnadsram för konferensprojektet.

Val av konferensanläggning

Ju större deltagarantal, desto färre anläggningar finns att välja på. Tidsfaktorn minskar utbudet ytterligare, eftersom de största anläggningarna ofta bokas på populära datum långt i förväg. I samband med att Du planerar en stor konferens, kontakta oss på Kontur Konferens! Vi har lång erfarenhet och kunskap om stora konferensanläggningar, med aktuella referenser från våra kunder. Vi tillsätter en av våra erfarna konferenskoordinatorer som din personliga kontaktpunkt, genom hela planeringprocessen. Du får hjälp att ”vidga vyerna”, hitta de bästa alternativen och utverka bästa pris. Bokningstjänsten och rådgivningen är helt kostnadsfri.

Program

Behöver Du hjälp med mötets upplägg och innehåll – idéer, programutformning och kanske genomförande? En av våra projektledare kan hjälpa dig med helheten och vara din speaking partner för till exempel den kreativa utformningen, logistik, seminariespår, transportarrangemang, underhållning och aktiviteter.

Inbjudan och deltagarregistrering

Att administrera inbjudan och anmälan för hundratals, kanske tusentals, deltagare är en mycket tidskrävande process – i synnerhet om t ex seminarieprogrammet är komplext och består av ett flertal parallella spår, liksom i fall där deltagarna även ska boka logi.

I Konturs onlinetjänst för Konferensadministration får Du en effektiv helhetslösning med en rutin som anpassas exakt efter Dina önskemål. Deltagarna anmäler sig själva online, kan ange speciella personliga önskemål (allergi, enkelrum/dubbelrum, avvikande ankomst- och avresetider mm) samt göra ändringar och avbokningar. Rutinen kräver alltså inga eller få manuella ”ingrepp”. Som arrangör får Du kontinuerligt uppdaterad information om anmälningsläge vilket innebär att uppbokad kapacitet med god precision kan anpassas till utfallet.

I Konferensadministrationen hanteras även bokning av logi, betalning med kreditkort, fakturering och leverantörsbetalningar.

Underhållning & Artister

Kontur förmedlar i egen regi ett stort antal underhållningsarrangemang varje år – allt från coverband, trubadurer och showgrupper till magiker och stand-up. Allt från okända talanger till etablerade artister.

Läs mer

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se