KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Quality Hotel Arlanda XPO

Arlandastad, Stockholms län
English
ENGLISH

Kort om tid med inflygande gäster? Eller behöver företaget helt enkelt en smart anläggning som tar väl hand om planering och effektivisering av konferensen? Quality Hotel Arlanda XPO räcker upp handen för deltagande! Fem minuter från landningsbanorna på Arlanda ligger detta proffsiga konferenshotell med mycket utrymme för det moderna mötet. Airport shuttles går till och från hotellentrén var 30:e minut och kommer ni med bil erbjuder de gratis parkering i direkt anslutning till hotellet.

NYHET!
Arlanda flygplats utvecklas för fullt, så gör även Quality Hotel Arlanda XPO. I november 2020 hittar du hotellet nyrenoverat och med ett nytt hotelltorn beläget mitt i Scandinavian XPO - Skandinaviens nya internationella mässcenter! De kommer då att kunna erbjuda 421 hotellrum, 2202 kvadratmeter mötesyta, restaurang, bar, gym och mycket mer. Under ombyggnationen kommer hotellet att vara öppet som vanligt.


Meetings that matters - På Quality Hotel Arlanda XPO är det mötet som är viktigast. Ett möte mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans eller mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan Quality och dig. Quality Hotel Arlanda XPO bryr sig om ögonblick som verkligen betyder något.

Möts i Europas städer
Här har man samlat Europas länder för att ge en internationell touch till konferensen: man befinner sig trots allt intill en start- och målpunkt för resande! Ljus och rymd karaktäriserar mötesrummen här, som finns i inredning med rena gråskalor såväl som mer käcka, inspirerande färger. Störst är Europa med plats för 160 personer i biosittning i sina 143 kvadratmeter; därefter trillingarna Italien, Tyskland och Frankrike som alla tar upp till 75 personer.

Totalt finns 19 rena konferensrum och 5 grupprum för möten av alla modeller.

Q Breaks - En konferens kan vara krävande, testa därför deras Quality Breaks, det innebär alltid fri tillgång till popcorn och mjukglass hela dagen för alla konferensgäster. En garanterad succé!

Q Zone - I hotellets Q-Zone finns tid att mellanlanda med din kollegor. Utmana varandra i en omgång Shuffleboard eller varför inte bolla nya ideér över en match Fussball.

Ekologiskt på menyn
En frukostbuffé kan aldrig sitta fel, och absolut inte på Quality Hotel Arlanda XPO! Här vaknar gästerna upp till ett bord fullt av läckerheter som serveras i en stämningsfull restaurang. Här serveras även à la carte till lunch och middag, och upp till 240 personer kan sitta ned på en gång. Högtflygande rätter raddas upp på menyn där mycket ekologiskt fått ta plats – gott för både gom och natur.


Skön sömn i 228 rum
Snygga trägolv och klassisk design med känsla av Norden möter övernattande gäster på Quality Hotel Arlanda XPO. Inredda med smak för värme och välkomnande, har man här skapat 228 trivsamma rum som tillsammans kan husera 460 mötesdeltagare. Färgkoordination och komfort i ett, där konferensen får extra spurt med utvilade deltagare.

En uppsjö av nöje
Om tidseffektiviseringen går till som planerat, kan det finnas tid för en trevlig aktivitet även för de allra mest stressade – det kan till och med hjälpa gruppen att arbeta ännu bättre! På Quality Hotel Arlanda XPO gillar man balansen mellan arbete och nöje, och kan erbjuda konferensaktiviteter i alla pris- och tidsklasser. Golfbanan ligger nära intill, inne på hotellet finns ett välutrustat gym, och för kulturintresserade ligger historiska knytpunkter som till exempel Sigtuna inom lätt räckhåll. Smakprovning efter arbetspasset, lagaktiviteter mellan mötena eller underhållande uppträdanden till middagen – det finns mycket att välja på under planeringen.

Nära flygplatsen - goda kommunikationer
Strategiskt välplacerat, endast 5 minuter från Arlanda flygplats för både nationella och internationella destinationer. Det är en lämplig sammanslutningsplats, inte bara för inflygande företag, men även grupper där mötesdeltagarna ansluter från olika håll.

Klimatpositiv anläggning!
Quality Hotel Arlanda XPO är klimatpositiva och arbetar med omsorg kring miljöarbetet.

Välkommen till Nordens närmaste mötesplats!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 228
Antal bäddar 460
Största lokal 480
Max restaurang 240
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Cederströmsslinga 27, 19505 Arlandastad
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Quality Hotel Arlanda XPO
Faciliteter på Quality Hotel Arlanda XPO

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Quality Hotel Arlanda XPO kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Quality Hotel Arlanda XPO
HOTELLRUM 228
MAX ANTAL BÄDDAR 460
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 480