KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Clarion Hotel Stockholm – Konferens på Södermalm i Stockholm
Hippa Södermalm är en nav för kultur, konst, karisma – och konferens. Här finner du bland annat Clarion Hotel Stockholm, ett konferenshotell med konst, musik och design som sitt signum. Med stor kapacitet, skönt läge och professionellt bemötande välkomnar man företag som söker en snygg och välplanerad miljö till mötet. Upprest på pålar vid Skanstull är anläggningen svår att missa!

Att bo på Clarion Hotel Stockholm
532 rum med hela 1064 bäddar i ren, smart stil, renoverat 2017, står redo med öppna dörrar för konferensen som gärna tar flera dagar.
Precis som Clarion-kedjan stipulerar finns gott om val för nattgästen på Clarion Hotel Stockholm. Från kategorin ’Moderate’ med ca 14 kvadratmeter välplanerad yta, 140 cm säng och plats för arbete, till lyxiga sviter och sedan en rad olika prisnivåer däremellan, kan de flesta budgetar få plats här.

Stor konferenskapacitet
17 välutvecklade möteslokaler står till förfogande på Clarion Hotel Stockholm. Med plats för upp till 500 konferensdeltagare i Bankettsalen (även delbar) och mingelevent för 1 200 gäster i Matsalen är hotellet ett ypperligt val för olika möten. 6 mindre grupprum med plats för ca 8-14 personer passar för den lite mindre sammanslutningen.

VIP-möte, Södersviten med möte och boende kombinerat och lounger bredvid konferenslokalerna – Clarion Hotel Stockholm är förberedda på det mesta. Med nära kontakt från bokning till genomförande ser personalen här till att arrangemanget blir en lyckad tillställning!

Söder möter Söder på Eatery Social!
Söderkänslan på hotellet förstärks av restaurang Eatery Social där Nord-, Syd- och Centralamerika med Södermalm. Lika viktigt som maten är drycken, Cocktails, öl och vin får sällskap av en unik samling Tequila, Pisco och Mezcal. Eatery Social är en social mötesplats där konferensgänget får uppleva intressanta smaker i en urban miljö.

En konferens handlar om att mötas. På Clarion Hotel Stockholm vill man uppmuntra till detta, även utanför mötesrummet! Ett flertal barer och lounger ger möjligheter att informellt sitta ned och förstärka relationer inom gruppen, även när arbetet är avslutat. Här serveras goda drinkar till melodin av spännande gästspelande band. En skön vibe helt enkelt! Cocktailbaren Vatos går att hyra för er exklusiva sammankomst - passar bra för er som vill sköta er själva.

Efter mötet
Som nämnt ovan är Södermalm en strömvirvel av restauranger, kultur och shopping. Här finns allt nöje en konferens kan tänkas behöva som avkoppling mellan möten.

Belöna kroppen med en visit i hotellets gym eller fullutrustade Elements Spa med behandlingar och kanske en avslappnande yoga-stund. Boka också en drink- eller ölprovning i hotellets Cocktailbar Vatos (som går att hyra exklusivt).

Centralt läge
Förutom Söders härliga atmosfär är Clarion Hotel Stockholm ett smart val för alla konferenser. Kollektivtrafik utanför dörren med Skanstulls tunnelbanestation och stadsbussar slussar konferensgästerna mellan Centralstation eller hemmet på ett smidigt sätt.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 532
Antal bäddar 1064
Största lokal 500
Max restaurang 500
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Ringvägen 98, 10460 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Clarion Hotel Stockholm
Faciliteter på Clarion Hotel Stockholm

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Clarion Hotel Stockholm kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Clarion Hotel Stockholm
HOTELLRUM 532
MAX ANTAL BÄDDAR 1064
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 500