KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Södermalm
Ring oss: 08-583 610 60

Konferens Södermalm

English
ENGLISH

Konferensanläggningar, hotell och dagkonferens på Södermalm

FÖRFRÅGAN

Konferens Södermalm

Charmiga Södermalm erbjuder en stor variation av alternativ för dig som ska boka konferens. Här på Konferens Södermalm hittar då både stora hotell som passar bra både vid möten med övernattning och dagkonferenser, såsom Elite Hotel Marina Tower och Clarion Hotel Stockholm.

Vid Mariatorget ligger Hotel Rival som även erbjuder gradängsittning i den stora teatersalongen.

På Södermalm finns även ett antal trevliga dagkonferensanläggningar såsom Helio Hornstull, Saturnus Konferens och Västgötagatan 14. En av Stockholms största anläggningar finns på Söder Mälarstrand - Münchenbryggeriet. Här finns kapacitet att arrangera möten och middagar för upp till ca 1000 personer.

I direkt anslutning till Södermalm ligger Långholmen Hotell & Konferens. I denna historiska fängelsebyggnad bjuds på en modern konferensanläggning med kreativa mötesmiljöer och bekvämt boende.


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se