KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Clarion Wisby Hotel

Visby, Gotlands län
English
ENGLISH

Clarion Hotel Wisby – medeltidens moderna möten på Gotland!

En välkänd mur som slingrar sig i ringformation kring staden där medeltidens slag och maktspel satt sina spår; på en ö där fåren bräker och som har flest soltimmar i det avlånga landet; där konferensen äger rum nära båthamnen och Östersjöns vatten. Clarion Hotel Wisby på Gotland blir en sällsam plats för moderna möten – innanför Visbys ringmur med stadsliv och havet nära intill!

Boende under konferensen i Visby
212 rum ger 400 sängplatser och god kapacitet inför konferensen. Clarion Hotel Wisbys hotellrum är omsorgsfullt inredda med varma färgkartor i dyrbara nyanser, och trägolv som allt tillsammans skapar en sfär av lugn och rik atmosfär för övernattande mötesgäster.

Medeltida möten
Spegelsalen är Clarion Hotel Wisbys största konferenslokal med plats för 150 personer i en ståtlig omgivning. Som flexibelt alternativ kan salen justeras till olika syften. Missa inte heller Hansarummet, ett fantastiskt utrymme med medeltida valv och väggmålningar, dekorerade fönster, och skön mötesplats för upp till 15 personer.

Tillsammans med övriga lokaler såsom Skeppklareraren (18 pers.), Strandridaren (24 pers.) och Trappan Wisby, ett eventutrymme utomhus för hela 400 minglande gäster, erbjuder anläggningen 10 mötesutrymmen.

Ät gott under konferensen
Vikten av god mat och dryck under en lyckad konferens har inte gått Clarion Hotel Wisby förbi. Tre matsalar – Kaptenshuset, Vinterträdgården och Spegelsalen – ger möjlighet för privata middagar i endast kollegors sällskap om så önskas. Anläggningens tre prismodeller ger företaget chans att välja enligt budget och smak, och möjlighet till speciallösningar!

SPA & annat på Clarion Hotel Wisby
Med sitt fina läge innanför ringmuren ligger Clarion Hotel Wisby perfekt för alla slags konferensaktiviteter. Inne på hotellet har man förnäma Wisby SPA, där medeltidens dramatik kombineras med moderna bekvämligheter för en skön fusion där mötesgästerna kan slappna av efter arbetsdagens slut. Pool, bastu, och avkopplande behandlingar finns på plats.

Självklart kan aktiviteter ordnas utöver detta, inne eller ute, till havs eller på land. Prata gärna med bokare för mer information!

Visby – Gotlands epicenter
Clarion Hotel Wisby i Visby har allt: stad, hav, historia, idyll. Konferensen på Gotland får njuta av tillgänglighet och avskildhet på en gång. Anläggningen ligger nära färjeterminaler och på det stora hela nära till allt! Det går även att flyga hit.

Positivt för miljön!
Clarion Hotel Wisby är en klimatpositiv konferensanläggning.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 212
Antal bäddar 400
Största lokal 150
Max restaurang 200
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Strandgatan 6, 62124 Visby
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Clarion Wisby Hotel
Faciliteter på Clarion Wisby Hotel

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Clarion Wisby Hotel kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Clarion Wisby Hotel
HOTELLRUM 212
MAX ANTAL BÄDDAR 400
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 150