KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Danmark
Ring oss: 08-583 610 60

Konferensanläggningar Danmark

English
ENGLISH

Boka konferens i Danmark

FÖRFRÅGAN

Konferens Danmark - de bästa konferensanläggningarna!

Danmarks utbud av konferensanläggningar är brett och varierat. Här finns moderna cityhotell såväl som gemytliga badhotell i klassisk gammal stil, ofta med betagande lägen vid havet.

Danska konferensanläggningar står generellt för personlig och trevlig service - och högklassig gastronomi.

De flesta av de rekommenderade anläggningarna här på Konferensanläggningar.se är belägna på Själland, vilket innebär relativt korta restider från Sverige. Via knutpunkten Köpenhamn är i regel restiden från den svenska sidan inte mer än en timme med utmärkta förbindelser såväl för den som åker bil som för tåg- och flygresenärer.

Vi på Kontur Konferens hjälper Dig skapa en helhetslösning för er konferens i Danmark.

Beroende på antalet deltagare och destination kan t ex specialcharter av flyg eller tåg vara kostnadseffektiva resealternativ.

Väl på plats vill ni kanske kombinera konferensen med exempelvis utflykter, uppleva det gemytliga och professionella danska ”köket” med externa restaurangbesök - och andra typer av aktiviteter. Inga problem - våra erfarna projektledare kommer med förslag och bistår med att skapa och organisera ett spännande program för hela vistelsen.

Vår projektledare kan även finnas med på plats under hela konferensen för att säkerställa att allt "flyter på" enligt plan.

Råd, rekommendationer, förslag, enhetlig offert, kostnadsjämförelse och bokning!

Att utvärdera och jämföra offerter från utländska hotell är inte helt lätt. Offerterna varierar i struktur och innehåll. Vad ingår och vad tillkommer i de olika alternativen? Hur redovisas moms och andra skatter? Vilka avbokningsregler gäller? Alla dessa aspekter har tagits höjd för i vårt nätverksbaserade offertsystem som de danska anläggningarna använder när de svarar på förfrågan.

För Dig innebär det tydlighet i jämförelse av totalkostnad och strukturerad detaljredovisning av varje alternativ.

Hittar Du inte hotell på den destination ni önskar åka till - kontakta oss gärna på telefon eller email - vi samarbetar med många anläggningar på orter runt om i Danmark, i tillägg till de som finns med på denna sida.

Gör din förfrågan online eller maila oss på Kontur Konferens - bokning@KonturKonferens.se

Telefon: 08-583 610 60.Gemensam bokningscentral för danska konferenshotell

Kontur Konferens ger dig passande förslag med enhetliga, överskådliga offerter och smidig bokning.

Välkommen att ringa oss:

040-23 12 12

08-583 610 60


Eller maila:

bokning@KonturKonferens.seKontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se