KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Digitala möten
Ring oss: 08-583 610 60

Digitala Möten

English
ENGLISH

Arrangera en professionell Digital Konferens

FÖRFRÅGAN

Konferera digitalt -

Kontur Konferens hjälper dig med helheten och alla detaljer


- Projektledning

- Studiomiljö

- Live-sändning

- Interaktiv konferens

- Förinspelade avsnitt

- All teknisk utrustning och mjukvara

- Moderator, föreläsare

- Genomförande med projektledning, specialister och support på plats

- Deltagarhantering - inbjudan, registrering, avgiftsdebitering, support

Som ett alternativ till att träffas och konferera "face to face" kan man genomföra både stora och små möten digitalt. Alltfler konferensanläggningar erbjuder professionella lösningar för att genomföra konferenser och event med deltagare uppkopplade på distans från exempelvis sina lokalkontor eller hem. Eller genomför ett hybridmöte - alltså en mix av deltagare som är fysiskt på plats samtidigt som andra deltar digitalt.

Digitala möten fungerar väl för presentationer och seminarier. Men också i möten med "tvåvägskommunikation", det vill säga arrangemang med stor interaktion med gruppen och även deltagarna sinsemellan, står utmärkta lösningar till buds.

Vissa anläggningar erbjuder fasta faciliteter för digitala arrangemang, med specialdesignad interiör och all tänkbar teknik, närmast att jämföra med en TV-studio. Lösningar som grundar en högkvalitativ upplevelse för alla och envar som deltar.

Liknande lösningar finns även för "mobilt" bruk, vilket möjliggör att mötets centralpunkt kan förläggas till konferenslokal som passar bäst geografiskt för varje specifikt digitalt möte.

Kontur hjälper dig boka, sätta upp och genomföra ett komplett digitalt arrangemang!

Beskriv behov och önskemål för Ert digitala event så tar vi fram kompletta förslag med lokal, all nödvändig teknisk utrustning, teknisk support och projektledning samt förplägnad och boende för de deltagare som är fysiskt på plats.

Vi kan även hjälpa dig med förberedelser såsom inbjudan och deltagarregistrering.

Kort sagt – En helhetslösning som är skräddarsydd för att perfekt matcha Era individuella kriterier och förutsättningar.

Välkommen att ringa eller maila:

08-583 610 60

bokning@KonturKonferens.seExempel på ett lyckat digitalt möte som nyligen genomförts

Föreningen Sveriges Överförmyndare - STUDIEDAGAR 2020


Kontur Konferens anordnade nyligen en mycket lyckad helt digitaliserad konferens för Föreningen Sveriges Överförmyndare - en av våra större och återkommande kunder.

FSÖ är en ideell förening som vänder sig till förtroendevalda, tjänstemän och andra personer med intresse av överförmyndarfrågor.

Normala år träffas medlemmarna någonstans i Sverige under 3 dagar för utbildning och erfarenhetsutbyte – samt för att genomföra föreningens årsmöte. Dessa möten kallas Studiedagar och brukar samla ca 550 – 650 deltagare.

Årets studiedagar kunde under rådande omständigheter inte genomföras med alla deltagare samlade på en fysisk plats, så det fick bli en digital lösning på distans.

Kontur bokade upp en konferenslokal på ett hotell i Stockholm där vi byggde upp en förstklassig studio i stil med dem i TV-kanalernas nyhetssändningar.

Från denna studio streamades föreläsningar som genomfördes på plats, och även presentationer från föreläsare ute i landet. Deltagarna kunde skicka in frågor via chatt och under vissa seminarier även muntligt med tvåvägskommunikation. Drygt 300 deltog i mötet.

Som centralpunkt och motor i lösningen användes Zoom, som erbjuder all nödvändig funktionalitet inklusive de behov som till exempel omröstningar som krävs för årsmötet. Zoom möjliggjorde även för dem som sände sina presentationer från olika platser i landet, via studion och sedan streamat till deltagarna kunde använda ett verktyg de var bekväma med – så det användes både Teams och Skype utöver Zoom.

Lösningen innehöll också förinspelade föreläsningar som kunde ses ”on demand”.

Genomförandet av denna relativt komplexa lösning gav fina omdömen från kunderna.

Exempel på feedback från deltagarna:

• ”Mycket bra och både lätt och smidigt att delta.”

• ”Ett väldigt bra alternativ!! Kan vara så varje år.”

• ”Det gick väldigt bra och skulle vara fint att ha som alternativ framöver.”

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.Digital mötesmiljö "inhouse"!

Funderar Ni på att sätta upp en egen lösning för digitala möten på företaget?

Kontur Konferens erbjuder paketlösningar som matchar Ert behov, med all erforderlig utrustning samt projektledning och tjänster för installation, utbildning och support.
Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se