KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Elite Hotell Mårtenson

Halmstad, Hallands län
English
ENGLISH

Välkommen till Elite Hotell Mårtenson
Hotell Mårtenson är lokaliserat i hjärtat av centrala Halmstad och öppnade upp i ny anda våren 2021 efter en omfattande renovering. Hotellet har anor sedan 1858 och när ni kliver in innanför dörrarna idag möts ni av en miljö där man blandat 1920-tal med 2020-tal. Med högklassigt och personligt värdskap bjuds du på en oförglömlig vistelse oavsett reseanledning.

Hotellet genomsyras av historien om Franz och Greta som är hotellets helt egna kärlekspar. Paret levde och jobbade på hotellet under mitten av 1900-talet och det sägs att Greta än idag springer runt på hotellets översta våning och hittar på bus.

Hotell Mårtenson består av 136 rum, sex stycken lokaler för möten och event, bar, bistro, chef´stable, café, relax med spabad och bastu, en helt egen blomster- och inredningsbutik, Coworking, gym och en takbar som håller öppet under Sveriges varmare månader.

Mat & Dryck
Hotell Mårtenson har ett stort mat- och dryckesutbud och erbjuder café, bistro, bar, chef's table och takbar.

Gretas Café
Här finns Mårtensons eget framtagna finrost, lokal öl på flaska och hotellets favoritviner från källaren. I cafét serveras all day breakfast, lunch, fika och en massa annat gott. Skulle ni inte ha möjlighet att äta på plats går det fint att ta med sig take away påse. Eller varför inte ta konferensfikan i parken med en picknickkorg från cafét.

Franz Bistro & Bar
Här serveras brunch, lunch och middag. I en miljö där design, smak, texturer och högklassig service kombineras utlovas smaker och minnen som sent kommer att glömmas. Här möts ni för maten och stannar för sällskapet, njuter av Franz Bistros & Bars helt egna signaturdrinkar, utsökta rätter i olika storlekar och spenderar timmar med konversationer som aldrig tycks finna ett slut.

Gretas Tak
På hotellets översta våning hittar ni takbaren med utsikt över Halmstads takåsar. Här njuter ni av simpla men smakrika rätter och dricker drinkar med lekfulla inslag. Gretas Tak har blivit ett av Halmstads nya go-to ställen under varma sommardagar och sena kvällar.

Relax
På hotellet finns det möjlighet att boka till relax med bastu och spabad som är placerat på en egen liten innergård i en mysig loungemiljö. Här finns det tillgång till badrockar, handdukar och möjlighet att beställa både dryck och mat.

Gula Villan
Gula Villan är en del av hotellet som finns tillgänglig att hyra som grupp. Här hittar ni sju dubbelrum, gemensamt vardagsrum med möjligheter till fysiska och digitala möten och när ni väljer att hyra Gula Villan får ni även exklusiv tillgång till relaxavdelningen.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 136
Antal bäddar 272
Största lokal 90
Max restaurang 100
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Storgatan 52, 30243 Halmstad
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Elite Hotell Mårtenson
Faciliteter på Elite Hotell Mårtenson

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Elite Hotell Mårtenson kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Elite Hotell Mårtenson
HOTELLRUM 136
MAX ANTAL BÄDDAR 272
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 90