KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Gimo Herrgård

Gimo, Uppsala län
English
ENGLISH

Upplev Gimo Herrgård! Denna bruksort inbäddad i norduppländska skogar med den glimrande Gimosjön och vidsträckta ängar inpå knuten välkomnar er till Sveriges första gustavianska herrgård. På Gimo Herrgård kan man möten, här har man arrangerat möten, events och fester i över 200 år. Du konfererar i underbart, kreativ miljö. Varje möte och event ska vara inspirerande och minnesvärt. Varmt välkommen till Gimo Herrgård - där minnen blir historia.

Login på Gimo Herrgård
På Gimo Herrgård har man anammat en enkel filosofi, då den vackra miljö och exteriör man ärvt är unik och saknar motstycke i svensk arkitektur, så har de 85 rum och sviter inretts individuellt så att varje rum får sätta sin prägel på herrgårdens 250-åriga historia. Klassiska element vävs omsorgsfullt samman med tekniska moderniteter för att möta dagens gästers krav på komfort och funktionalitet. De 88 rummen bjuder in till skön avkoppling och vila. Vakna utvilad och laddad för nästa dags utmaningar.

Konferensrummen
Konferensrummen på Gimo Herrgård är belägna i en egen vacker byggnad som tidigare var det gamla stallet. På Gimo Herrgård erbjuder man 11 mötesrum i olika storlekar för upp till 114 personer. Samtliga rum är utrustade med trådlöst internet, en fast internetpunkt samt pc-projektor.

Konferensens måltider
Måltiderna på en konferens är avgörande för din kreativitet och hur effektiv du är. Att ha den bästa kvalitén i råvaror, tillagning och service är av högsta prioritet. Man använder sig endast av de finaste av ingredienser och menyn följer årstiderna. Nära samarbeten med lokala producenter ger möjligheter att visa upp utsökta uppländska delikatesser från gårdar i närheten. En måltid på Gimo Herrgård är en upplevelse i alla dess former.

Konferensens aktiviteter på Gimo Herrgård
Efter en dag med möten, samtal och nya insikter är det skönt att göra någonting annat. På Gimo Herrgård finns det flera roliga och utmanande aktiviteter. Testa lyckan på vår alldeles egna Discgolfbana/frisbeegolf! Banan har 9 hål och är en rolig aktivitet som passar alla, eller varför inte en teambuildande aktivitet. Eller bara slappa i sjöstugan SPA Lounge vid Gimodammens kant.


Här finns så mycket kul att göra!

Att åka till
Gimo Herrgård är nära. Uppsala ligger bara 35 minuter från Gimo. Att åka från Stockholm tar bara 90 minuter och från Gävle och Arlanda är det 60 minuter. Kommunikationerna är goda om du inte väljer bil. Så nära, men när du kommer hit så känns det långt borta från det dagliga, perfekt avstånd för en konferens.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 85
Antal bäddar 142
Största lokal 110
Max restaurang 100
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Bruksgatan 14, 74744 Gimo
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Gimo Herrgård
Faciliteter på Gimo Herrgård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Gimo Herrgård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Gimo Herrgård
HOTELLRUM 85
MAX ANTAL BÄDDAR 142
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 110