KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hällsnäs

,
English
ENGLISH

Hällsnäs – exklusiva konferenser i lugn miljö

En vacker mötesplats skapar vackrare minnen och ett lugnare sinne, kan man tänka sig. Att Hällsnäs på sin alldeles egna udde i Landvettersjön tillhör en av dessa ovan nämnda platser kommer knappast som någon överraskning. I sin kupa av ro och avskildhet värnar anläggningen på Hällsnäs om det personliga mötet i både arbetets och njutningens sfär.

Boende i rum, stugor, eller villa
Konferensgästerna som övernattar på Hällsnäs gör detta i något av anläggningens 38 rum. Man har nyrenoverade, bekväma sovrum i hotellstandard men även mysiga sjöstugor vid vattenkanten. Till samtliga rum finns skön uteplats med vän utsikt över Landvettersjön.

Att mötas på Hällsnäs
Målet är att företagen alltid ska finna ett utrymme som passar just deras grupp på Hällsnäs. Resultatet av allt detta är 10 konferenslokaler, de flesta möblerbara till olika sittningar.

Grönland har störst kapacitet och tar emot 90 personer i biosittning, ned till 24 som flest i styrelse. Därefter följer Färöarna, Bohuslän och Sverige i mindre modell, men samma höga standard som sina större likar.

Maten som slår högt
Det enda som består i köket på Hällsnäs är kvaliteten och kärleken i varje ingrediens. Menyn är i evigt föränderlig skepnad där säsong, tillgång (där lokala producenter får förtur), önskemål, specialkost, och en rad andra variabler får styra och ställa. Konferensgruppen kan välja ur en exempelmeny, komma med egna förslag, eller ge de kunniga kockarna fria händer för att komponera minnesvärda middagar under konferensen.

Glödheta aktiviteter på Hällsnäs
Att ingenting är omöjligt är en fras som fått bevingat status i Sverige. På Hällsnäs når det så långt fram till sanningen som bara går. Vare sig bakgrunden är naturen, havet, skogen, eller konferensanläggningen själv kan man ordna det mesta.

På en udde i sjön
Söker man en plats där skönhet och kompetens lever i harmoni bör man styra mot Hällsnäs i Gröen. 15 km från Göteborg och 20 km från Landvetter flygplats ligger anläggningen inom rimlig restid från viktiga knutpunkter, samtidigt som det behåller sin rofyllda atmosfär.

Parkera bilen utan kostnad
Mötesgästerna parkerar fritt vid anläggningen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 38
Antal bäddar 61
Största lokal 90
Max restaurang 220
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Långenäs, 43535
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hällsnäs
Faciliteter på Hällsnäs

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hällsnäs kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hällsnäs
HOTELLRUM 38
MAX ANTAL BÄDDAR 61
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 90