KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hooks Herrgård

Hok, Jönköpings län
English
ENGLISH

Intill en spegelblank Hokasjön har Hooks Herrgård funnits sedan 1300-talet, och sedan drygt 80 år tillbaka bjudit på gott värdskap i form av besökande gäster. Just denna långa erfarenhet är något som syns tydligt i dagens drift: serviceanda och passion för besökarnas välbefinnande är något som blir påtagligt och som man minns långt efteråt. Här finner konferensen allting på ett område där man i gärna anstränger sig lite extra för att bibehålla en hög anpassningskapacitet. På Hooks Herrgård får man det precis så som man själv vill ha det.

Logi
Med 103 rum och 239 bäddar har man stora resurser att inkvartera konferensdeltagarna. Detta underlättar för långväga kollegor som inte behöver stressa iväg på kvällen, utan istället kan njuta av Hooks Herrgårds hemtrevliga sovrum, inredda i sparsam smakfullhet som ger en rustik myskänsla. Rummen är spridda i 8 byggnader – så fastän herrgården kanske har andra gäster blir vistelsen lite mer privat och intim än på andra ställen.

Lokaler
Flexibiliteten på anläggningen är något man kan stoltsera med, för bevisligen är det en god aspekt eftersom det är just det många minns i efterhand. Inte bara är personalen positivt inställd till speciallösningar och kreativa förslag, men lokalerna är precis lika generösa i sin utformning och tillåter stora möjligheter till förändring och anpassning. Största lokalen, Rännet, tar 300 personer i biosittning och har upphöjd scen för talare eller liknande. Här finns allt från intima grupprum för mindre möten till större utrymmen med mycket rum för rekvisita eller alternativa sittningar. En del rum är formella, andra mer avslappnade – för alla upplägg!

Dessutom tar man ett extra kliv framåt i konferensbranschen och erbjuder lite annorlunda mötesformat. Vad sägs om en informell sammanslutning i bastun eller badtunnan? Kanske kan den där förlösande idén kläckas på löpbandet i gymmet eller i poolen? Konferera ute i friska luften eller skapa en kreativ miljö med kuddar och puffar i lokalen. Här finns alla förutsättningar för en oförglömlig konferens.

Mat & dryck
I stora restaurangen dinerar gästerna med en intagande utsikt över Hokasjön, som kompletterar de utsökta måltiderna till bästa effekt. 175 personer får plats här, och för mindre sällskap som önskar en mer privat miljö finns ett antal utrymmen som tar runt 40-70 personer i varje. Lägg till mysiga salonger och egen pub så blir alternativen många och varierade. I köket lagar man välsmakande rätter som gärna minner om den svenska skogen, helt enligt säsong. Till middagen lägger man in en extra växel och serverar mat i äkta herrgårdsstil som ger mersmak.

Aktiviteter
Arbete kan med fördel belönas med en rolig aktivitet. På Hooks Herrgård förstår man vikten av detta och man kan därför erbjuda ett gott utbud av tillställningar som gör konferensen till något alldeles speciellt. Vare sig det är avkoppling eller äventyr man söker, kan man stå till tjänst. På anläggningen finns sedan 2014 ett helt nytt spa, på hela 1300 kmv.

Golf är en populär aktivitet, som kan spelas på en utav två golfbanor som finns på området. Om du önskar mer fart och fläkt erbjuds fyrhjulingar, äventyrsö med bland annat höghöjdsbana och på Hokasjön kan man åka populära Speedcats eller skridskor när isen är tillräckligt tjock, och inne på herrgården bjuder man gärna in till olika provningar av glass, choklad, vin eller andra delikatesser. Skräddarsy ett eget paket tillsammans med planeraren, helt enligt önskemål.

Läge
30 min från Jönköping, i det vackra smålandslandskapet, gör Hooks Herrgård till en lämplig mötesplats för de flesta söderbaserade företag, men även från övriga landet. På området finns allt man behöver för mötet, så väl på plats finns allting tillgängligt.

Övrigt
Fri parkering för gäster finns på området.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 105
Antal bäddar 236
Största lokal 300
Max restaurang 300
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Hooks Herrgård, 56013 Hok
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hooks Herrgård
Faciliteter på Hooks Herrgård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hooks Herrgård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hooks Herrgård
HOTELLRUM 105
MAX ANTAL BÄDDAR 236
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 300