KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

Förfrågan Boka Småland

Konferens Småland

Konferensanläggningar i Småland

FÖRFRÅGAN

Konferens Småland

Gemensam bokning av alla konferenshotell och konferensanläggningar i Småland

Behöver Du hjälp med överblick, prisjämförelser och bokning av konferens i Småland, välkommen att kontakta vår centrala bokning - 040-23 12 12 eller 031-15 70 80. Eller maila till Bokning@Konturkonferens.se

Småland är ett stort landskap som erbjuder bredd i konferensutbudet. I städerna hittar du moderna hotell och anläggningar, på östkusten och vid Vätterns strand finns vackra, vattennära möteslokaler och i landskapets småstäder hittar du många pittoreska konferenslokaler.

Eller varför inte boka konferensen mitt i glasriket? I "glasorten" Kosta finner man det eminenta Kosta Boda Art Hotel, ett designhotell som verkligen lever upp till regionens världsberömda glaskonst. Det är svensk kultur och form i kubik.

Bland de småländska konferensanläggningarna finns några av Sveriges mest populära. En av dessa är Hooks Herrgård några mil söder om Jönköping. Ett alternativ till det, också beläget strax utanför Jönköping, är välrenommerade Tokeryds Herrgård. Båda anläggningarna har fina omdömen från besökare. Men i Småland finns också guldkorn som kanske inte är lika riksbekanta. Titta gärna närmare på Toftaholm Herrgård, en högklassig anläggning vackert belägen vid Lagan och varför inte trevliga Wiredaholm Golf & Konferens i Aneby, inte långt utanför Gränna.

Föredrar man att förlägga konferensen i stadsmiljö är Profilhotels Hotel Savoy och Elite Stora Hotellet två förnämliga alternativ ett förnämligt alternativ. Båda hotellen är belägna centralt i Jönköping. I järnvägsknuten Nässjö är ett mycket bra konferensalternativ Hotell Högland. Elite Hotels har två trevliga anläggningar i Växjö, nämligen dels Elite Park Hotel med hög konferenskapacitet i intilliggande Växjö Konserthus , dels Elite Stadshotellet .

I södra Småland, närmare bestämt i Älmhult ligger IKEA Hotell - ett prisvärt konferensalternativ!

För konferenser i Kalmar finns dels Profilhotels Calmar Stadshotell, dels Best Western Plus Kalmarsunds Hotel. För större konferenser och event dag- och kvällstid i Kalmar är Guldfågel Arena ett utmärkt alternativ. På andra sidan Ölandsbron ligger det uppskattade konferenshotellet Strand Hotel Borgholm.

I Tranås i norra Småland finns Badhotellet - en mycket uppskattad konferensanläggning med ett omtyckt spa.

Läs mer

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Tove

Ulrika

Linda

Urban

Susanne

Bobo


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se