KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Småland
Ring oss: 08-583 610 60

Konferens Småland

English
ENGLISH

Konferensanläggningar i Småland

FÖRFRÅGAN

Mer information om vår bokningstjänst, klicka här


Konferens Småland - Gemensam bokning av alla konferenshotell och konferensanläggningar i Småland

Behöver Du hjälp med överblick, prisjämförelser och bokning av konferens i Småland, välkommen att kontakta vår centrala bokning - 040-23 12 12 eller 031-15 70 80. Eller maila till Bokning@Konturkonferens.se

Småland är ett stort landskap som erbjuder bredd i konferensutbudet. I städerna hittar du moderna hotell och anläggningar, på östkusten och vid Vätterns strand finns vackra, vattennära möteslokaler och i landskapets småstäder hittar du många pittoreska konferenslokaler.

Eller varför inte boka konferensen mitt i glasriket? I "glasorten" Kosta finner man det eminenta Kosta Boda Art Hotel, ett designhotell som verkligen lever upp till regionens världsberömda glaskonst. Det är svensk kultur och form i kubik.

Bland de småländska konferensanläggningarna finns några av Sveriges mest populära. En av dessa är Hooks Herrgård några mil söder om Jönköping.

Men i Småland finns också guldkorn som kanske inte är lika riksbekanta. Titta gärna närmare på Toftaholm Herrgård, en högklassig anläggning vackert belägen vid Lagan och varför inte trevliga Wiredaholm Golf & Konferens i Aneby, inte långt utanför Gränna. I Gränna ligger Grenna Hotel, en prisvärd anläggning som fått mycket fina betyg av våra kunder som konfererat där. I samma region ligger även den fina anläggningen Smålandsgården vackert belägen vid sjön Ören.

Håller vi oss kvar i Jönköpings län, närmare bestämt i Mullsjö, så finner man en annan uppskattad anläggning med familjär känsla, nämligen Björkhaga Hotell & Konferens. Söker man en kompetems anläggning för kurs och konferens är Ädelfors Kurs och Konferens ett annat utmärkt alternativ. Anläggningen ligger i Holsbybrunn, knappt 9 mil sydost om Jönköping.

Föredrar man att förlägga konferensen i stadsmiljö är Profilhotels Hotel Savoy och Elite Stora Hotellet två förnämliga alternativ ett förnämligt alternativ. Båda hotellen är belägna centralt i Jönköping. I järnvägsknuten Nässjö är ett mycket bra konferensalternativ Hotell Högland. Elite Hotels har två trevliga anläggningar i Växjö, nämligen dels Elite Park Hotel med hög konferenskapacitet i intilliggande Växjö Konserthus , dels Elite Stadshotellet.

I södra Småland, närmare bestämt i Älmhult ligger IKEA Hotell - ett prisvärt konferensalternativ!

För konferenser i Kalmar finns dels Profilhotels Calmar Stadshotell, dels Best Western Plus Kalmarsunds Hotel. För större konferenser och event dag- och kvällstid i Kalmar är Guldfågel Arena ett utmärkt alternativ. På andra sidan Ölandsbron ligger det uppskattade konferenshotellet Strand Hotel Borgholm.

I Tranås i norra Småland finns Badhotellet - en mycket uppskattad konferensanläggning med ett omtyckt spa.
Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se