KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

Konferensanläggningar i Småland

FÖRFRÅGAN
Pris & Förslag – Konferens Valda anläggningar

Om Du vill kan du begära pris från flera
anläggningar – upp till 10 st per förfrågan


Stäng
Ankomsttid
Averesetid
Antal personer
Huvudlokal
Logi - Enkelrum
Logi - Dubbelrum
Särskilda krav, önskemål och förutsättningar
Vår handläggning av din förfrågan

Töm Skicka
KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - OFFERT & BOKNING
Powered by Orkidé - © Kontur Konferens AB

08-583 610 60
PRESENTERADE ANLÄGGNINGAR ex moms
Större karta över anläggningarna Skicka presentationen
Skriv ut
BOKA
Väljer Du en anläggning och trycker BOKA, reserverar vi anläggningen för Din räkning och tar kontakt med Dig
för slutlig avstämning. Om allt är OK för dig sänder vi därefter bekräftelse.

Konferens Småland

Gemensam bokning av alla konferenshotell och konferensanläggningar i Småland

Behöver Du hjälp med överblick, prisjämförelser och bokning av konferens i Småland, välkommen att kontakta vår centrala bokning - 040-23 12 12 eller 031-15 70 80. Eller maila till Bokning@Konturkonferens.se

Småland är ett stort landskap som erbjuder bredd i konferensutbudet. I städerna hittar du moderna hotell och anläggningar, på östkusten och vid Vätterns strand finns vackra, vattennära möteslokaler och i landskapets småstäder hittar du många pittoreska konferenslokaler.

Eller varför inte boka konferensen mitt i glasriket? I "glasorten" Kosta finner man det eminenta Kosta Boda Art Hotel, ett designhotell som verkligen lever upp till regionens världsberömda glaskonst. Det är svensk kultur och form i kubik.

Bland de småländska konferensanläggningarna finns några av Sveriges mest populära. En av dessa är Hooks Herrgård några mil söder om Jönköping. Ett alternativ till det, också beläget strax utanför Jönköping, är välrenommerade Tokeryds Herrgård. Båda anläggningarna har fina omdömen från besökare. Men i Småland finns också guldkorn som kanske inte är lika riksbekanta. Titta gärna närmare på Toftaholm Herrgård, en högklassig anläggning vackert belägen vid Lagan och varför inte trevliga Wiredaholm Golf & Konferens i Aneby, inte långt utanför Gränna.

Föredrar man att förlägga konferensen i stadsmiljö är Profilhotels Hotel Savoy och Elite Stora Hotellet två förnämliga alternativ ett förnämligt alternativ. Båda hotellen är belägna centralt i Jönköping. I järnvägsknuten Nässjö är ett mycket bra konferensalternativ Hotell Högland. Elite Hotels har två trevliga anläggningar i Växjö, nämligen dels Elite Park Hotel med hög konferenskapacitet i intilliggande Växjö Konserthus , dels Elite Stadshotellet .

I södra Småland, närmare bestämt i Älmhult ligger IKEA Hotell - ett prisvärt konferensalternativ!

För konferenser i Kalmar finns dels Profilhotels Calmar Stadshotell, dels Best Western Plus Kalmarsunds Hotel. För större konferenser och event dag- och kvällstid i Kalmar är Guldfågel Arena ett utmärkt alternativ. På andra sidan Ölandsbron ligger det uppskattade konferenshotellet Strand Hotel Borgholm.

I Tranås i norra Småland finns Badhotellet - en mycket uppskattad konferensanläggning med ett omtyckt spa.

Läs mer