KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotel Garden

Malmö, Skåne län
English
ENGLISH

Hotel Garden – gröna fingrar för konferenser och möten!

Man behöver inte ha gröna fingrar för att trivas i den välputsade djungeln på Hotel Garden. Här sköter den kunniga personalen alla praktiska bitar så att det lilla konferensfrö som såddes i och med förfrågan från företaget kan växa till en knopp och till slut nå full blom vid slutförd konferens. Allt gästerna behöver tänka på är det företaget är allra bäst på – sitt eget arbete.

När solen gått ned
Alla växande projekt behöver vila för att återhämta sig från intensiva arbetspass. Hos Hotel Garden sker detta i något av hotellets 170 sovrum (258 sängplatser) som alla, oavsett kategori, är inredda i okonstlad stil med stilrena färgkombinationer och –brytningar. Som utsikt bjuder man på anläggningens mysiga uteträdgård åt ena sidan och Malmös skyline på den andra. Gästen får alltid vakna på rätt sida!

Att mötas är att växa tillsammans
Hjärtat av en konferens ligger i mötet. Det är här företagets framtid skall frodas och ges näring inför utmaningar och knepiga problem. På Hotel Garden i hjärtat av Malmö har man därför skapat flera blomstrande lokaler för detta ändamål.


Hotel Garden och köket
Näring är en essentiell del av växtprocessen, både för idéer i sin kroppsliga form och deras källa. När konferensgästerna slår sig ned för en måltid i Hotel Gardens restaurang är det ett stort förtroende för kockarna. Oavsett tid på dygnet är det energin i deras mat som ska hålla företagsgästerna igång hela dagen.

Bredvid restaurangen har man en skön loungebar som passar utmärkt för informella möten eller bara härlig umgänge.

En Garden av aktivitet
Med Malmö stad i alla väderriktningar behöver det aldrig bli tråkigt på Hotel Garden. Konferensgruppen här kan uppleva storstadens alla aktiviteter med shopping. Guidade turer, avslappnande utflykter eller lärorika utmaningar som bygger och stärker lagandan inom teamet. Glöm inte heller att Köpenhamn ligger en enda bro bort!

På anläggningen ordnar man gärna smakprovningar eller en skön stund på taket där en lummig trädgård ger osynlig grön energi till sina gäster. Prova även hotellets relaxavdelning för en avkopplande stund.

Malmös växtrot
Mitt i Malmö med kollektivtrafik både när och fjärran på enkelt avstånd. Företag från hela landet kan sträcka sina stjälkar hit och låta knopparna växa med rötterna kvar i sin egen jord.


Parkeringsgarage finns mot reducerad avgift.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 170
Antal bäddar 258
Största lokal 60
Max restaurang 100
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Baltzarsgatan 20, 21136 Malmö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotel Garden
Faciliteter på Hotel Garden

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotel Garden kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotel Garden
HOTELLRUM 170
MAX ANTAL BÄDDAR 258
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 60