KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

Boka Konferens i Malmö - Konferensanläggningar, hotell, kursgårdar, konferenslokaler och utbildningscentra i Malmö

FÖRFRÅGAN

Konferens Malmö - Konferenshotell och Konferensanläggningar i Malmö och Öresundsregionen

Planerar du konferens i Malmö med omnejd.

Elite Hotel Savoy är ett fantastiskt bra alternativ om man vill hålla mötet verkligt centralt i staden. Detta anrika hotell ligger endast 2 minuters promenad från centralstationen.

I staden finns många andra trevliga konferensalternativ. Planerar du konferens med övernattning är bland annat Grand Hotel Garden, Radisson Blu, Scandic Triangeln och nyöppnade Quality Hotel View bra alternativ. Ska du boka dagkonferens - titta närmare på den flexibla anläggningenSankt Gertrud Konferens, de stilfulla möteslokalerna i High Court och prisvärda Folk, Mat och Möten.

För riktigt stora konferenser, kongresser och event är Clarion Hotel & Congress Malmö Live och Malmömässan två spännande alternativ.

10 minuter söder om citykärnan, i Stadionområdet (stadsdelen Lorensborg), ligger Good Morning+ Malmö - ett prisvärt konferenshotell med möteskapacitet för upp till 400 deltagare.

Önskar Du arrangera ett möte som bokstavligen ger fri sikt - ja, då torde Skyhigh Meetings i Turning Torso! vara ett intressant alternativ.

Här på Konferens Malmö presenteras de mer än 40 bästa anläggningarna som är belägna i själva staden. Kan du tänka dig att er grupp kan åka några mil utanför staden finns ett stort antal ytterligare alternativ, varav många med natursköna lägen vid havet liksom slott i vackra parkmiljöer.

Vill du istället söka på hela Skåne, gå till ”Skåne”.

Kontur Konferens har mångårig kunskap och erfarenhet av konferensanläggningarna i Malmö. Vi hjälper till med råd, framtagning av alternativ, överskådlig jämförelse av kostnader och bokning.

Boka konferens till bästa pris i Malmö

Kostnaden för en konferens varierar stort över tiden – detta gäller inte minst i Malmö med omnejd. Prissättningen kan variera från en vecka till nästa beroende på faktorer såsom beläggningsgrad, förfrågningsläge, ledig kapacitet och val av veckodagar. Om det exempelvis är inplanerad en större kongress i Malmö under en viss vecka, påverkas priset i staden uppåt på såväl logi som konferenslokaler.

Vårt system når snabbt ut till alla anläggningar i hela Malmö-nätverket och innebär att vi snabbt och effektiv kan ”scanna” av tillgängliga hotell och konferenslokaler - och presentera för dig deras bästa priser.

Du får ett överskådligt upphandlingsunderlag med redovisning av såväl totalkostnad som alla detaljer specificerade för varje anläggning som erbjuder den önskade kapaciteten, har passande läge i staden, rätt ”stil” mm - allt enligt din grupps specifika behov.

Är ert konferensdatum inte definitivt spikat till vissa datum, kan vi bistå med att föreslå Malmöanläggningar som har extra bra pris en viss vecka, vissa datum och eller veckodagar.

Särskilda rabatterbjudanden - genom vårt nätverk får du på någon timme förslag på Malmöanläggningar som erbjuder särskilda rabatter. Om en anläggning exempelvis nyligen fått en avbokning, innebär det ofta att den avbokade kapaciteten kan bokas till ett betydligt reducerat pris.

Gemensam kostnadsfri bokningsfunktion för alla konferensanläggningar i Malmö - få kostnadsjämförelser, referenser och rekommendationer!

Telefon: 040-23 12 12 bokning@KonturKonferens.se
Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Linda

Urban

Susanne

Bobo


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se