KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotel Tylösand

Tylösand, Hallands län
HOTEL TYLÖSAND

MÖTEN SOM GÖR SKILLNAD
På Hotel Tylösand erbjuds möten, konferenser och event som verkligen gör skillnad. Som folk pratar om och minns. Som inspirerar, överraskar och släpper loss massor av kreativ energi. Hotel Tylösand är skapat för att trigga sinnena. Med enastående naturscenerier, fun dining, världsunik popkonst, högklassiga hotellrum och möteslokaler för alla behov. Alltsammans presenterat i något som ofta beskrivs som en närmast kontinental miljö.

Hotellet drivs i en anda av leva som man lär. Hotel Tylösand nöjde sig inte med att ha ett spa som tre gånger utsetts till Sveriges bästa. Man tänkte om, skrotade det gamla och skapade en upplevelse som saknar motstycke i Sverige.

Möteslokaler
Med ett trettiotal konferensrum i olika storlekar, en stor kongresshall, 20 000 kvm utställningsyta, all tänkbar teknisk utrustning, ljus och ljud, har Hotel Tylösand kapacitet för alla typer av möten. Här finns rum för kongresser och toppmöten, seminarier och workshops, konferenser och kickoffer med plats för upp till 750 personer. Och för de mest förtroliga samtalen rekommenderas den sju kilometer långa stranden.

Såväl små som stora grupper välkomnas till inspirerande miljöer med teman på olika intressanta personer inom popkulturen.
Kongresshallen är en ljus och vacker designlokal med högt i tak och plats för upp till 750 deltagare. Lokalen ligger i huvudbyggnaden och har fantastisk utsikt mot vattnet. Den lämpar sig väl till större konferenser, mässor och seminarier. I anslutning till kongresshallen finns utställningsyta på 200 kvm, kafé, egen entré och två lite större grupprum.

Lokalerna Michel Jackson och Prince ligger i flygelbyggnaden. De kan användas var för sig och rymmer då 80 personer i vardera eller kombineras till en stor lokal med plats för 224 personer. Lokalerna är utrustade bland annat med projektor, trådlöst internet och tre trådlösa ljudsystem som styrs smidigt via en pekskärm.

Studio Tylösand är skapad för digitala möten och fungerar både för konferenser på distans såväl som för för årsmöten och seminarier. Driftsäkerheten garanteras av tekniker som bemannar studion under inspelningen.

Logi
Hotellet erbjuder 230 harmoniskt inredda hotellrum. Åsa Gessle har tillsammans med arkitekt Kay Linghoff skapat rum i varm, stilren och elegant skandinavisk design.

Fyra restauranger
Maten är en viktig del av upplevelsen. Köksmästaren Henrik Andersson och Andreas Nicklasson, Hotel Tylösands stjärnor i köket och innovativa matkreatörer, skapar menyer med delikatesser från noggrant utvalda råvaror. Hotellet stoltserar med fyra restauranger som bjuder på olika smakupplevelser i elitklass: Leif’s Bar & Grill, Restaurang Tylöhus och sommarrestaurangerna Titus Tapas och Bettans Bar. Här finns även ett eget bageri.

Spa
Den prisbelönta spaavdelningen stoltserar på två plan. Här finns flera olika saltvattenpooler, bubbelpooler, kallbad, ångbastu, softsauna, fitnessavdelning, happy lounge, vilorum, över 20 olika behandlingar, frisör, nagelsalong och spashop. Möjlighet finns att delta i något av de instruktörsledda eller virtuella träningspassen, exempelvis yoga, spinning, zumba, body pump eller core.

Kommunikationer
Flyg: Halmstad City Airport ligger sex kilometer från hotellet. Flyg tur och retur till Bromma flera gånger om dagen. Flygtid cirka en timme.
Tåg: Centralstationen ligger nio kilometer från hotellet. Avgångar med X 2000 nonstop till Göteborg, Malmö och Köpenhamn.
Bil: E6 motorväg. 135 kilometer från Malmö och Göteborg. Bra vägar även österut till och från Småland. Fri parkering vid hotellet.

Hotel Tylösand är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008 och har trippel A för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 230
Antal bäddar 600
Största lokal 700
Max restaurang 700
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Tylöhusvägen, 30216 Tylösand
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotel Tylösand
Faciliteter på Hotel Tylösand

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotel Tylösand kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotel Tylösand
HOTELLRUM 230
MAX ANTAL BÄDDAR 600
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 700
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - Boka Hotel Tylösand