KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotel Tylösand

Tylösand, Hallands län
English
ENGLISH

HOTEL TYLÖSAND

MÖTEN SOM GÖR SKILLNAD
På Hotel Tylösand erbjuds möten, konferenser och event som verkligen gör skillnad. Som folk pratar om och minns. Som inspirerar, överraskar och släpper loss massor av kreativ energi. Hotel Tylösand är skapat för att trigga sinnena. Med enastående naturscenerier, fun dining, världsunik popkonst, högklassiga hotellrum och möteslokaler för alla behov.

Möteslokaler
Med 30 olika konferenslokaler och stora utställningsytor med oändliga möjligheter är hotellet utrustat för att hantera alla typer av möten. Här finns rum för kongresser och toppmöten, seminarier och workshops, konferenser och kickoffer med plats för upp till 700 personer. Och för de mest förtroliga samtalen rekommenderas den sju kilometer långa stranden.

Kongresshallen är en ljus och vacker designlokal med högt i tak och plats för upp till 700 deltagare. Lokalen ligger i huvudbyggnaden och har fantastisk utsikt mot vattnet. Den lämpar sig väl till större konferenser, mässor och seminarier. I anslutning till kongresshallen finns utställningsyta på 200 kvm, kafé, egen entré och två lite större grupprum.

Lokalerna Michel Jackson och Prince ligger i flygelbyggnaden. De kan användas var för sig och rymmer då 80 personer i vardera eller kombineras till en stor lokal med plats för 224 personer. Lokalerna är utrustade bland annat med projektor, trådlöst internet och tre trådlösa ljudsystem som styrs smidigt via en pekskärm.

Logi
Hotellet erbjuder 231 harmoniskt inredda hotellrum. Åsa Gessle har tillsammans med arkitekt Kay Linghoff skapat rum i varm, stilren och elegant skandinavisk design.

Fyra restauranger
Mat och dryck är en självklar del av upplevelsen här. Med fyra restauranger som bjuder på såväl fun som fine dining med olika smakupplevelser i elitklass. Restaurang Tylöhus och Leif’s pizzeria är öppet året om, men våra tre andra restauranglokaler - Leif's Bar & Grill, Titus Tapas och Bettans Bar – kan bli om så önskas tillgängliga för konferenser. Och i vårt eget bageri doftar det nybakat bröd sju dagar i veckan.

Spa
På vårt två våningar spa, The Spa, suddas gränserna ut mellan inne och ute. Här väntar upplevelser som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. En livsbejakande plats där avslappning och njutning går hand i hand med att prata, skratta och ha kul.

Kommunikationer
Flyg: Halmstad City Airport ligger sex kilometer från hotellet. Flyg tur och retur till Bromma flera gånger om dagen. Flygtid cirka en timme.
Tåg: Centralstationen ligger nio kilometer från hotellet. Avgångar med tåg till Göteborg, Malmö och Köpenhamn.
Bil: E6 motorväg. 135 kilometer från Malmö och Göteborg. Bra vägar även österut till och från Småland. Fri parkering vid hotellet.

Hotel Tylösand är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008 och har trippel A för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 231
Antal bäddar 600
Största lokal 700
Max restaurang 700
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Tylöhusvägen, 30216 Tylösand
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotel Tylösand
Faciliteter på Hotel Tylösand

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotel Tylösand kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotel Tylösand
HOTELLRUM 231
MAX ANTAL BÄDDAR 600
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 700