KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotel Tylösand

Tylösand, Hallands län
HOTEL TYLÖSAND

MÖTEN SOM GÖR SKILLNAD
På Hotel Tylösand erbjuds möten, konferenser och events som verkligen gör skillnad. Som folk pratar om och minns. Som inspirerar, överraskar och släpper loss massor av kreativ energi. Hotel Tylösand är skapat för att trigga sinnena. Med enastående naturscenerier, fun dining, världsunik popkonst, högklassiga hotellrum och möteslokaler för alla behov.

Dessutom lever de som de lär. Hotel Tylösand nöjde sig inte med att ha ett spa som tre gånger utsetts till Sveriges bästa. De tänkte om, skrotade det gamla och skapade en upplevelse som saknar motstycke i Sverige.

Med ett trettiotal konferensrum i olika storlekar, en stor kongresshall, 20 000 kvm utställningsyta, all tänkbar teknisk utrustning, ljus och ljud, har Hotel Tylösand kapacitet för alla typer av möten. Här finns rum för kongresser och toppmöten, seminarier och workshops, konferenser och kickoffer med plats för upp till 750 personer. Och för de mest förtroliga samtalen rekommenderas den sju kilometer långa stranden.

Fyra restauranger
Maten är en viktig del av upplevelsen. Köksmästaren Henrik Andersson och Andreas Nicklasson, Hotel Tylösands stjärnor i köket och innovativa matkreatör, skapar menyer med härlagade delikatesser från noggrant utvalda råvaror. Hotellet stoltserar med fyra restauranger som bjuder på olika smakupplevelser i elitklass; Leif’s Bar & Grill, Restaurang Tylöhus och sommarrestaurangerna Titus Tapas och Bettans Bar. Här finns även ett eget bageri.

SPA
Flera olika saltvattenpooler, bubbelpooler, kallbad, ångbastu, softsauna, fitnessavdelning, happy lounge, vilorum, över 20 olika behandlingar, frisör, nagelsalong och spashop.

KOMMUNIKATION
Flyg: Halmstad City Airport ligger sex kilometer från hotellet. Flyg tur och retur till Bromma flera gånger om dagen. Flygtid ca en timme.
Tåg: Centralstationen ligger nio kilometer från hotellet. Avgångar med X2000 non-stop till Göteborg, Malmö och Köpenhamn.
Bil: E6 motorväg. 135 kilometer från Malmö och Göteborg. Bra vägar även österut till och från Småland. Fri parkering vid hotellet.

Hotel Tylösand är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008 och har trippel A för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem.

Varmt välkommen!

SNABBFAKTA HOTEL TYLÖSAND
HOTELLRUM 230
MAX ANTAL BÄDDAR 600
KONFERENSLOKALER 32
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 700FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.71 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 230
Antal bäddar 600
Största lokal 700
Max restaurang 700
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Tylöhusvägen, 30216 Tylösand
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotel Tylösand
Faciliteter på Hotel Tylösand

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotel Tylösand kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Se alla konferensanläggningar i Halland - Konferensanläggningar,se


Topp Hotel Tylösand