KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotell Botanika Uppsala

Uppsala, Uppsala län
English
ENGLISH

Välkommen till Hotell Botanika, beläget mitt i hjärtat av Uppsala, med en enastående utsikt över stadens kärna och den majestätiska domkyrkan. Vi är bokstavligen ett stenkast från den idylliska Fyrisån och granne med den vackra Linnéträdgården.
När ni stiger in i vår grönskande oas, möts ni av en lekfull och inspirerande atmosfär. Här är vi den perfekta samlingsplatsen för allt från konferenser till festligheter, afterwork och bekväm övernattning. Våra fyra möteslokaler passar alla typer av sammanhang, oavsett om det är för stora företagsevenemang eller mer intima sammankomster. Vår största sal, Linnésalen, kan rymma upp till 100 konferensdeltagare.

För de som är leksugna och vill lätta på spänningen efter en lång dag med möten, erbjuder vi ett rum fullpackat med underhållning – från shuffleboard, dart, och cornhole till pingis. Här kan ni utmana varandra i en rolig 3-kamp och kora er egen obestridda mästare.

Efter en god natts sömn kan ni njuta av vår uppskattade hotellfrukost med ett brett utbud som tillfredsställer alla smaker, oavsett eventuella matallergier. Om ni inte övernattar utan bara har en dagskonferens, kan ni enkelt byta ut förmiddagsfikat mot en smakrik hotellfrukost istället.

Ni hittar hotellet på Skolgatan 45 i Uppsala, och vår reception är öppen dygnet runt, vilket gör att vi alltid finns tillgängliga för Er under dygnets alla timmar.

För Er som kommer med bil erbjuder har vi tre stycken bokningsbara parkeringsplatser (förbokning krävs). Incheckning är möjlig från klockan 15, men ni är välkomna att komma tidigare och lämna era väskor i vårt bagagerum. För de som vill njuta av lite längre sömn erbjuder vi en sen utcheckning fram till klockan 14 (ordinär utcheckning är klockan 11).

Hotellet har egen bar och restaurang som är öppen från klockan 11 till 22 på vardagar och ända fram till klockan 01 på helgerna (notera att köket stänger klockan 22). Här kan ni njuta av våra berömda flatbreadpizzor och ett brett urval av drycker.

För Er som reser till Uppsala med tåg tar det endast cirka 10 minuter att gå från Uppsala centralstation till hotellet. Alternativt kan ni ta bussen till hållplatsen Skolgatan, som ligger bara 100 meter från hotellets entré.
Vi ser fram emot att välkomna er till Hotell Botanika!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 115
Antal bäddar 310
Största lokal 100
Max restaurang 120
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Skolgatan 45, 75332 Uppsala
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotell Botanika Uppsala
Faciliteter på Hotell Botanika Uppsala

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotell Botanika Uppsala kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotell Botanika Uppsala
HOTELLRUM 115
MAX ANTAL BÄDDAR 310
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100