KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotell Storforsen

Vidsel, Norrbottens län
English
ENGLISH

Hotell Storforsen - naturens konferensanläggning

Där naturen regerar får mötet gröna fingrar. På Hotell Storforsen i Norrbotten får konferensen en fantastisk inramning med norra Sveriges bländande natur som källa för både inspiration och avkoppling. Låt okonstlad energi sippra in i mötescellerna och sätta fart på produktivitet och effektivitet och skapa ett paradis av vinter- eller sommarland, där framtidens sjungande framgångar får komma till liv.

Välj boende
144 rum och 374 bäddar finns tillgängliga på Hotell Storforsen. Konferensgästerna har även möjlighet att få rum med utsikt mot det beundransvärda vattenfallet som ligger utanför anläggningens tröskel – Europas längsta i sitt slag!
Den här anläggningen erbjuder flexibilitet och brett utbud av logi, med rum i 5 kategorier, 30 stugor på en camping tätt intill, samt plats för husvagnar. Vilken konferens man än söker, finns det utmärkta förutsättningar på Hotell Storforsen!

Mötet på Hotell Storforsen
Med 12 möteslokaler och 4 grupprum ger Hotell Storforsen gott om utrymme för olika konferensgrupper att mötas samtidigt på anläggningen. Den största lokalen har fått ta namn från anläggningen själv och har kapacitet för 350 delegater i biosittning. Den är även utmärkt för ommöblering och kan justeras till skol- eller mötessittning samt ubord, och då sträcker sig kapaciteten mellan 72-180 personer.
Därefter i storleksordning finns två tvillinglokaler med de magiska namnen Brudforsen och Trollforsen. Bägge tar upp till 150 mötesdeltagare i biosittning och kan, som merparten av Hotell Storforsens lokaler, möbleras i olika sittningar.

Konferensens måltider
Norrbottens väldiga lunga av naturlig inspiration har blåst liv i både hotell och restaurang. Hotell Storforsens prisade kök blev tilldelade priset Årets Meny 2013 av tidningen KonferensVärlden, och visst suktar Vinnarmenyn med en tydlig norrskenskänsla med åkerbär, löjrom, lingon och blåbär som ingredienser i en förträffligt elegant trerättersmeny med eleganta kombinationer av vilda beståndsdelar.
Med säsongernas växlingar förändrar och förtrollar Hotell Storforsen sina menyer och erbjuder buffé och à la carte, tillsammans med Raimos Bar och Träkåtan för ett utsökt val av måltidsmöjligheter.

Insnöad på aktiviteter
Storslagen natur ger storslagna konferensaktiviteter att krydda med under mötesperioden. Vare sig konferensen äger rum vinter- eller sommartid finns det möjlighet för rekreation och utbildning på närområdet. När snön täcker gröngräset ligger det helt rätt i tiden att prova på snöskoter eller hundspann, eller skidturer och andra snörelaterade nöjen.

Månaderna passerar och solen tittar fram igen. En ny konferensgrupp anländer och nu, när fåglarna kvittrar och gräset tittar fram blygt inför en blå himmel, kan gruppen med fördel ge sig ut på vandring i omgivningarna eller kanske ta en kväll i Träkåtan med sprakande brasa och grillning ger en trevlig avslappnande aktivitet.

Året om finns även ett bubblande hett utebad vid Storforsens vatten, som är ett uppskattat tilltag för konferensgäster. Enkel anslutning till relaxavdelningen.

Avskilt läge
Hotell Storforsens avskilda läge ger fantastiska möjligheter till fullt fokus för mötet. Naturen skyddar konferensgästerna från stress och jäkt och ger istället en ombonad och lite vildare miljö. Närmaste stad är Vidsel.

Fri parkering
Kostnadsfri parkering på området.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 144
Antal bäddar 374
Största lokal 350
Max restaurang 400
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Bredsel 105, 94295 Vidsel
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotell Storforsen
Faciliteter på Hotell Storforsen

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotell Storforsen kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotell Storforsen
HOTELLRUM 144
MAX ANTAL BÄDDAR 374
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 350