KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Norra Sverige
Ring oss: 08-583 610 60

Konferens Norra Sverige

English
ENGLISH

Boka Konferens i Norra Sverige

FÖRFRÅGAN

Planerar Du att boka konferens i norra Sverige? Sök bland hotell, kursgårdar, lämpliga lokaler för utbildning, kundevent och andra sammankomster.

Kontur Konferens, som tillhandahåller onlinetjänsten Konferensanläggningar.se, samarbetar med ett stort antal anläggningar i norra Sverige - kuststäderna Gävle, Hudiksvall, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Därtill finner du bra alternativ i Norrlands inland och i fjällvärlden.

Den norrländska naturen är på många sätt unik och skapar speciella förutsättningar för en konferens med fiske, jakt och total avskildhet som några av attributen.

Behöver Du råd, rekommendationer, referenser och hjälp med urval och bokning - välkommen att ringa, maila eller fylla i en onlineförfrågan.

Kontur Konferens hjälper även till med förslag och bokning av aktiviteter, underhållning och talare till Din norrlandskonferens.
Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se