KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Johannesbergs Slott

Rimbo, Stockholms län
En välputsad fasad tronar över grusplanen som välkomnar fram till Johannesbergs Slott. Tre välvda ingångar nås via en liten stentrappa, och vips så är man inne i slottet bakom spröjsade fönster, och blickar ut mot flyglarna som står runtom i samma ljusa sandfärg. Stämningsingivande kristallkronor får hjälp av diskreta spotlights och detta blir högst representativt för hela slottet i sig: originalet som står i sin ursprungliga prakt, fast med lite hjälp på traven av moderna tilltag. Resultatet? En unik och högklassig miljö med plats för goda möten.

Logi
Slottet och flyglarna innehar tillsammans 124 gästrum för övernattande gäster som alla är inredda i hemtrevlig och komfortabel interiör. Precis som övriga inomhusmiljöer är rummen väl ombonade för att kunna ge konferensgästerna precis den rogivande vila som krävs för flera dagars arbete. Fönster som vetter ut mot skog och mark bidrar till en vistelse som månar om kropp och välbefinnande.

Lokaler
Under de knappt 20 år som man ordnat konferenser på Johannesbergs Slott har man samlat på sig en hel del erfarenhet och kunnande. Gruppen får tillgång till en värdinna som är behjälplig med allt man kan behöva under konferensen, och det låter mötesledarna fokusera på just det som de är bäst på utan kringliggande störningsmoment.

11 magnifika konferensrum står redo för 25-250 personer att mötas i lokaler som har stora fönster för skönt ljusinsläpp, samt fördragningsbara gardiner när lite dunklare miljö är önskvärt. De flesta av möteslokalerna kan möbleras om nästan hur som helst för att passa specifika behov, och det gör Johannesbergs Slott till en högst lämplig mötesplats för alla sorts sammanslutningar. Låt den rika och dyrbara känslan som genomsyrar slottet, och inte minst mötesrummen, sätta prägel på en effektiv och givande konferens. Därtill finns hela 14 grupprum för 8-25 personer som ger en lite mer intim, lite mer personlig miljö.

Kaffe eller fördrink serveras i någon av de granna salongerna, som genast tar kollegorna tillbaka flera hundra år tillbaka i tiden.

Mat & dryck
Ett slott som detta förtjänar det allra vänaste som finns i matväg, och det är inget problem här. Ambitiösa rätter med svenska smaker serveras i någon av de 8 storslagna matsalarna. Den minsta rymmer så få som 8 sittande gäster, vilket ger stora möjligheter till middag i chambre separée. Stora tillställningar dukas upp i festvåningen för 200 personer i fantastisk miljö. Samtliga matrum har egen personlighet och är inredda med samma prunkande slottskaraktär som ger nobel känsla rakt igenom.

Aktiviteter
Genom samarbete med aktivitetspartners kan man lätt och smidigt ordna näst intill alla tänkbara nöjen för konferensgästerna, men man har även ett par specialkort själva. Totalt 27 golfhål ligger inom slagavstånd – en 18-hålsbana och en 9-håls-Pay and Play – och trendiga aktiviteten lerduveskytte kräver ingen tidigare erfarenhet. Inne på slottet, förmodligen i någon av salongerna, dukar man upp för exklusiva smakprovningar av vin, cognac, champagne och öl med mera tillsammans med utbildade sommelierer och andra kännare som guidar deltagarna genom smakfulla världar.

Till detta finns ett avkopplande alternativ i pool och relax i romersk stil som kan hyras för privat disponering. Använd bassäng och bastu för informella möten eller som skön paus mellan mötena.

Läge
Slottskonferensen som söker sällsamma omgivningar hittar hem här. 20 minuters avstånd till Arlanda ger god tillgänglighet för inflygande deltagare, och kommer man från Stockholm är det under 1 timmes färd till Johannesbergs Slott. Uppsala ligger endast 30 minuter bort.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 124
Antal bäddar 208
Största lokal 250
Max restaurang 225
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Gottröra, 76295 Rimbo
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Johannesbergs Slott
Faciliteter på Johannesbergs Slott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Johannesbergs Slott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Johannesbergs Slott
HOTELLRUM 124
MAX ANTAL BÄDDAR 208
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 250
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE