KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Kastellet Stockholm

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Kastellet Stockholm

Kastellet Stockholm ligger centralt i Stockholm och är idealiskt för konferenser, möten, fester och event i en inspirerande och historisk miljö. Det känns som om du är i skärgården men ändå mitt i stan, här har du en fantastisk utsikt över Stockholms Ström, Djurgården, Skeppsholmen, Gamla Stan och slottet.

Tillsammans med våra samarbetspartners på ön hjälper vi er att hitta lämpliga aktiviteter som passar just er konferens eller ert evenemang. Man kan med fördel använda vår stora yta på borggården.

Det är enkelt att ta sig Kastellholmen, det tar en kvart med buss från centralen eller tio minuter med Djurgårdsfärjan från Slussen eller om du föredrar en promenad så tar det ca 20 min att gå från Östermalmstorg.

Konferens och möten
Kastellet består av två konferens plan och har flera konferenslokaler och grupprum, från 5 till 50 personer. Känslan är personlig och välkomnande och det är en avskild oas mitt i huvudstaden.

Anläggningen passar även för större sällskap i samband med evenemang och bröllop. Borggården har yta för 250 minglande gäster och upp till 200 sittande. Inomhus finns festkapacitet för upp till 150 personer.

Krutrummet- entré plan
På entréplan ligger konferensrummet Krutrummet med kapacitet för 16 personer runt bordet. TV-skärm, trådlöst internet samt blädderblock finns i lokalen. I anslutning finns ett grupprum samt utgång till borggården

Gunrummet – hela plan 1
På andra planets mitt ligger Gunrummet, ett runt föreläsningsrum med plats för 55 personer i biosittning. I anslutning till Gunrummet är det två flyglar med flera grupprum samt 2 större konferensrum. Projektor med filmduk, trådlöst internet, blädderblock samt högtalare finns i lokalen.

Fylgia – plan 1
Flygel med naturen utanför fönstret med plats för 20 personer i styrelsesittning. TV-skärm, trådlöst internet och blädderblock finns i lokalen. Det finns två tillhörande grupprum med plats för separata samtal.

Lilla Mässen – plan 1
Flygel med utsikt över inloppet till Stockholm och Gröna Lund med plats för 20 personer i styrelsessittning. TV-skärm, trådlöst internet samt blädderblock finns i lokalen. Det finns ytterligare två grupprum med plats för separata samtal.

M/S Segelkronan som ligger förtöjd vid kajen på Skeppsholmen äter konferensgästerna lunch och även en avslutningsmiddag om man så önskar.

Tillsammans med samarbetspartners på ön har vi möjlighet att erbjuda konferenser i intilliggande lokaler för upp till 110 personer.

FEST - EVENT
Kastellet Stockholm och M/S Segelkronan är två härliga lokaler på Kastellholmen och Skeppsholmen, centralt i Stockholm med utsikt över Stockholms inlopp och innerstad.

Kastellet är en fantastisk och unik byggnad för fest, mingel, middag, bröllop o.s.v. Det är en personlig känsla i hela huset.
Den stora öppna ytan på borggården är en perfekt plats för bl.a. mingel, middagar och fester.

M/S Segelkronan är en härlig festvåning och restaurang som serverar god vällagad mat, allt från klassiska rätter, läckra bufféer till delikata tilltugg tillsammans med drycker handplockade efter era önskemål och val av meny.
Vi på M/S Segelkronan tar gärna hand om alla bestyren till ert evenemang.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Största lokal 55
Max restaurang 90
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Kastellbacken 1, 11149 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Kastellet Stockholm
Faciliteter på Kastellet Stockholm

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Kastellet Stockholm kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Kastellet Stockholm
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 55