KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Konferenshotell i Tallinn, Estland

FÖRFRÅGAN

Konferens Tallinn

Oavsett arbetsmöte eller kick-off – en konferens i Tallinn kan definitivt innebära en kombination av produktivt arbete och teamstärkande upplevelser för deltagarna.

Tallinn är, i likhet med Visby, en gammal hansastad. Och visst påminner stadsbilden i Tallinns Gamla stad en hel del om Visby. Gamla Staden i Tallinn består av rustika byggnader, små torg och smala gränder. Här finns ett mycket stort utbud av restauranger, barer och affärer.

Men Tallinn är mycket mer än bara Gamla staden. Inte långt bort ligger exempelvis Tallinns hipsterkvarter ”Kalamaja” med många annorlunda krogar, barer och kaféer.

För den som är intresserad av historia är Tallinn extra spännande. Tallinns historia sträcker sig tillbaka till 1100-talet när staden grundades. Men även den mer "moderna" historien kan studeras, exempelvis genom ett besök på KGB:s avlyssningscentral som bevarats för "museala" ändamål.

För konferensresor som tar plats i sommartider kan även vara värt att notera att strax öster om Tallinn finns milsvida sandstränder.

Att konferera, bo, äta och dricka i Tallinn kan ske till en jämförelsevis överkomlig kostnad. Ofta innebär det att utgiften totalt inklusive resa blir lägre än att anordna likvärdigt arrangemang i Sverige.

Vad gäller konferensanläggningar finns ett bra utbud av hotell i olika prisklasser, som ligger bra till för att i samband med vistelsen utforska staden.

För den lite mindre gruppen kan Schlössle Hotel vara ett intressant alternativ. Hotellet ligger i den gamla stadsdelen och håller mycket hög klass.

Ett annat mindre men exklusivt hotell är Savoy Boutique Hotel. Även detta hotell ligger centralt i staden.

Radisson Blu Hotel Olümpia ligger cirka 1 km från den gamla staden. Hotellet ger trots sin storlek bra intimitet även för mindre grupper.

Vi på Kontur Konferens hjälper Dig med bokningen. Vi presenterar offerter i enhetligt, lätt jämförligt format.

* Svensk centralbokning – enhetliga offerter

* Kostnadsspecifikation i detalj

* Jämför alla alternativ i SEK

* Moms och alla skatter inkluderade

* Referenser och kundomdömen

* Aktiviteter, utflykter och restaurangförslag

* Projektledning på plats