KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Krusenberg Herrgård

Uppsala, Uppsala län
English
ENGLISH

Krusenberg Herrgård – en herrgårdsanläggning för moderna företag

På gammal slottsmark står nu Krusenberg Herrgårds vackra huvudbyggnad och tar emot konferensgäster från hela landet. Med sann herrgårdskänsla hälsar Krusenberg Herrgård sina gäster välkomna till en rustik miljö där historien får ta gott om utrymme och skapa en vacker plats för framåtanda och nya framgångskoncept.

Herrgårdsvilla i modern tappning
Rustikt och modernt kanske låter som motsatser, men på Krusenberg Herrgård tänker man annorlunda. Mönster och inredningsdetaljer som för tankarna till svunna tider samsas i ljuvlig harmoni med moderna tilltag som högklassiga badrum och trådlöst internet. I dessa rum får konferensgästerna en skön avkopplande vila mellan möten. 60 rum ligger fördelade på Kavaljersflygeln, Bagarstugan och Tessinska flygen.

Välkommen till möte!
Sjösalen är den möteslokal med högst kapacitet på Krusenberg Herrgård. Här konfererar max 80 personer, och lokalen kan möbleras om i bio- eller skolsittning, u-bord eller öar. Med kreativ utformning och generösa fönster blir Sjösalen en ljusets sal på hela 97 kvadratmeter. Åkerö är en liknande, om än mindre, lokal. Här får 2-40 mötesdeltagare plats.
Dessa två är de största, men totalt erbjuder anläggningen 12 konferensutrymmen.

Mat & dryck på Krusenberg Herrgård
I köket på Krusenberg Herrgård tar man ett steg tillbaka vid skapandet av nya menyer; tillbaka till ursprunget; till en tid då råvaran stod i centrum och tillagningen handlade om att ta fram dess allra bästa kvaliteter. Man tillåter en stunds eftertanke, helt enkelt. Resultatet av detta är sprudlande smaker som hyllar ursprunget. Närproducerade ingredienser efter säsong återfinns som hjärtat i Krusenberg Herrgårds mattradition.

Att se & göra under konferensen
Miljön är utan tvekan en viktig del på Krusenberg Herrgård. Guidade vandringar blir till spännande upptäcktsfärder på historiens ringliga grusvägar och en kort båttur ifrån anläggningen ligger Skoklosters Slott, ytterligare ett anrikt byggnadsmonument som har en egen historia att berätta. Egna Krusenberg Spa lockar säkerligen trötta huvuden och kroppar under konferensen, här erbjuds behandlingar, relax, och bastubad av hög klass. Ett specialtips är Sjöporten – enligt Krusenberg Herrgård själva Sveriges vackraste bastu! – som vilar fönstergluggarna mot Mälarens vatten.

Mälarens pärla
Krusenberg Herrgård ligger vackert vid Mälaren och värnar om gästerna välmående och är en konferensanläggning som skalar av allt det onödiga. Här, vid vattenranden, är det naturen och kraften som spelar roll. Ca 17 km från Uppsala, 60 km från Stockholm, och knappa 3 mil (eller 25 minuter i bil) från Arlanda flygplats.

Svanenvän!
Krusenberg Herrgård blir destinationen för miljövänliga konferenser och är certifierade enligt Svanen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 60
Antal bäddar 75
Största lokal 75
Max restaurang 100
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Krusenberg 436, 75598 Uppsala
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Krusenberg Herrgård
Faciliteter på Krusenberg Herrgård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Krusenberg Herrgård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Krusenberg Herrgård
HOTELLRUM 60
MAX ANTAL BÄDDAR 75
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 75