KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Mössebergs Kurort

Falköping, Västra Götalands län
English
ENGLISH

En konferens är ”en sammankomst av flera personer för dryftande av vissa frågor”, om du frågar någon av De Aderton. Frågar du oss är det lite mer än så. Vi tror att en inspirerande miljö är bidragande till nya idéer. Ända sedan 1867 har Mössebergs Kurort varit en plats för rekreation och inspiration. Som gäst här blir du en del av en exklusiv, historisk skara – hit har celebriteter sökt sin tillflykt till under mer än ett sekel. På Mössebergs Kurort kan du lätt finna lugn på konferensen. Greve Gösta Posse, en av initiativtagarna till järnvägens etablering på Falbygden, undersökte traktens möjligheter för en lokalisering av en vattenkurort och Mösseberg valdes då vattnet visade sig vara “särdeles ymnigt” i S:t Eriks källa. Vattnet kunde lätt pumpas upp och komma en kurbadinrättning till godo. Kurorten Mösseberg är en fantastisk kombination av välbefinnande och effektivitet. Välkommen att skriva in dig på historisk mark!


Login på Mössebergs Kurort
Alla våra rum har utsikt över den vackra, fridfulla Mössebergsparken och rumsinteriörerna är bibehållna i sin ursprungliga, klassiska stil. De flesta av våra rum har balkong med parkutsikt och tre av dem är helt nyrenoverade i Cittaslow-stil, där material och detaljer andas Falbygden rakt igenom.

Konferensrummen
På Mössebergs Kurort finns möteslokaler i olika storlekar för olika behov. Under sommaren 2013 uppfördes ytterligare 3 toppmoderna mötesrum för den lite mindre konferensen, upp till 10 personer.
Dessutom finns det möjligheter att konferera i badrockar i vår relaxavdelning på spa eller varför inte ett litet möte i bastun? Vilken miljö du än väljer, så får du möjlighet till ett effektivt arbete i en avkopplande miljö.

Konferensens måltider
Arvids köksmästare skapar kulinariska upplevelser präglade av jordbrukslandskapet runt Falbygden. Råvarorna har sällan rest långväga och vi tar tillvara på årstidernas växlingar genom de ingredienser vi använder. Vår unika kokkonst har rötterna i Cittaslow - Mössebergs Kurort var ett av de första företagen att bli diplomerade i Sverige.
Cittaslow-filosofin vilar på en rad grundstenar som skall främja ”det goda livet i den lilla staden”. Bland annat att man, så långt det är möjligt, skall använda lokalt odlade livsmedel som har en klar ekologisk inriktning. Den filosofin gillar vi på Mössebergs Kurort och det märks i vår restaurang på många sätt. Det bästa sättet för dig att upptäcka vår kokkonst är vid något av våra vackert dukade restaurangbord. Smaklig måltid!

Konferensens aktiviteter på Mössebergs Kurort
Vi rekommenderar att du bör tänka på att den aktivitet du väljer passar för så många som möjligt i gruppen. Utgå inte från att alla tänker och känner som du. Det är lätt att vilja välja något fartfyllt och spännande, eller konstnärligt och kulturellt. Men ställ då frågan till dig själv; kommer alla att gilla detta?
Under er konferens på Kurorten har ni möjlighet att kombinera denna med en mängd olika aktiviteter. Förgyll din dag, din konferens eller ditt möte med värdefull kraft – boka en aktivitet.

Axplock av aktiviteter:
Vattengymnastik, qi gong, yoga, afrikansk dans, cykelturer med guide, ölprovning, whiskyprovning, vinprovning, boule, human table football, femkamp, tipspromenad, fotbollsgolf (5 min från anläggningen), paintball (5 min från anläggningen), bisonsafari (5 min från anläggningen) samt föreläsningar.

Att åka till
Falköping är enkelt, på endast 1.5 timma tar du dig från Göteborg, från Jönköping är det endast 1 timme och från Borås 1 timme och 10 minuter. Från Skövde är det endast 30 minuter. Eller varför inte ta tåget, västra stambanan trafikerar Falköping.

Vi ses!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 50
Antal bäddar 65
Största lokal 100
Max restaurang 130
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Mössebergsparken 34, 52132 Falköping
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Mössebergs Kurort
Faciliteter på Mössebergs Kurort

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Mössebergs Kurort kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Mössebergs Kurort
HOTELLRUM 50
MAX ANTAL BÄDDAR 65
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100