KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Näsby Slott

Täby, Stockholms län
English
ENGLISH

Näsby Slott är omgiven av en lummig slottspark och erbjuder en historisk miljö med inslag av Svensk konsthistoria. Det är inte länge sedan familjen Lamm bodde på Slottet och den familjära atmosfären sitter i väggarna. Än i dag finns statyer av Carl Milles, väggmålningar av Bruno Liljefors och takmålningar av Anders Zorn att beskåda på Slottet.

Logi
Näsby Slotts 53 hotellrum är belägna i Slottsflygeln och i en intilliggande hotellbyggnad. 42 dubbelrum och 11 enkelrum.

Lokaler
Möteslokalerna på Näsby Slott går i rustik och romantisk interiör. Största rummet, Galleriet, rymmer upptill 120 personer och sedan finns det ytterligare 15 kreativa mötesrum.

Mat & dryck
Måltider värdiga för ett slott, det är precis vad som dukas fram i matsalen på Näsby Slott. Alla delar i varje rätt är tillagade med finess och tanke, och tillsammans bildar de välsmakande och eleganta helheter. Lunchen dukas upp som en buffé, till förrätt ingår alltid en härlig sallad och en krämig soppa. Här serveras alltid hembakt bröd. Middagen bords serveras i tre rätter med välkomponerade viner eller annan dryck. Självklart finns alkoholfria alternativ för den som önskar.

Aktiviteter
Balans i vardagen talas det mycket om, men minst lika viktigt är balans på konferensen. Kombinera mötet med en underhållande aktivitet som sätter fart på kreativiteten och stimulerar till högre arbetskapacitet. På Näsby Slott kan man ordna de flesta sedvanliga konferensaktiviteter med hjälp av samarbetspartners och man har ett par egna trumfkort som Kameluppdrag, Äventyret på slottet och sulkybygge. 3 km bort ligger golfbanan och orkar man inte ta sig så långt för ett träningspass så gör det ingenting – det finns ett gym med sparelax och bastu. Därutöver kan man belöna smaksinnet med en läcker provning av olika viner eller drinkar.

Läge
Näsby Slott är beläget invid Näsbyviken i Täby, endast 5 minuter från Roslagsbanan, 15 minuter från Stockholm City och 35 minuter från Arlanda.

Övrigt
100 kostnadsfria parkeringsplatser tillgängliga för gästerna.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 53
Antal bäddar 73
Största lokal 50
Max restaurang 100
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Djursholmsvägen 30, 18352 Täby
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Näsby Slott
Faciliteter på Näsby Slott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Näsby Slott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Näsby Slott
HOTELLRUM 53
MAX ANTAL BÄDDAR 73
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 50