KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

Konferensanläggningar i Nynäshamn med omnejd

FÖRFRÅGAN
Pris & Förslag – Konferens Valda anläggningar

Om Du vill kan du begära pris från flera
anläggningar – upp till 10 st per förfrågan


Stäng
Ankomsttid
Averesetid
Antal personer
Huvudlokal
Logi - Enkelrum
Logi - Dubbelrum
Särskilda krav, önskemål och förutsättningar
Vår handläggning av din förfrågan

Töm Skicka
KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - OFFERT & BOKNING
Powered by Orkidé - © Kontur Konferens AB

08-583 610 60
PRESENTERADE ANLÄGGNINGAR ex moms
Större karta över anläggningarna Skicka presentationen
Skriv ut
BOKA
Väljer Du en anläggning och trycker BOKA, reserverar vi anläggningen för Din räkning och tar kontakt med Dig
för slutlig avstämning. Om allt är OK för dig sänder vi därefter bekräftelse.

Konferensanläggningar och hotell i Nynäshamn!

I skärgårdsstaden Nynäshamn finns ett förhållandevis brett utbud av alternativ att välja mellan när du ska boka konferens.

Staden i sig är intressant så tillvida att man kommer hit från Stockholm på mindre än en timme. Många av anläggningarna ligger så till att man får den äkta skärgårdskänslan med fri sikt mot havsbandet, samtidigt som man har närhet till ett samhälle med gott utbud av affärer, service och kommunikationer. Pendeltågsstationen ligger ett fåtal meter från den gemytliga gästhamnen. På en höjd ovanför endast ett par hundra meter ifrån hamnen ligger stadens centrum. I hamnen finns ett par trevliga restauranger och mindre butiker med allt från färsk fisk till kläder och inredning.

Konferensanläggningarna är av olika typ. Söker man en exklusiv anläggning i direktkontakt med havet är Nynäs Havsbad det självklara alternativet.

För den mindre gruppen som behöver ett "hide away" där man konfererar helt ensam och med omsorgsfull personlig service är Tänkarstugan optimal.

Utsikten Meetings i Nynäshamn erbjuder kapacitet för riktigt stora grupper. Anläggningen har kapacitet och flexibilitet att hantera olika former av möten, kick off, utställningar och event.

Prisvärda hotell för grupper med begränsad budget är hemtrevliga Nynäsgården, beläget upper "i byn", liksom Skärgårdshotellet som ligger i hamnområdet.

Drygt 10 nautiska mil nordväst om Nynäshamn ligger skärgårdsön Utö med vackra Utö Värdshus där boende även erbjuds i moderna flerbäddsstugor. Till Utö går flertal reguljära båtturer varje dag.

Boka konferensen i Nynäshamn genom Kontur Konferens!

Konturs team har stor kunskap om och erfarenhet av alla konferensanläggningar i Nynäshamn. Genom vår centrala bokning når du alla anläggningar i regionen. Vi hjälper dig även med "kringtjänster" såsom transport till lands och sjöss, aktiviteter och underhållning.

Du når oss på telefon 08-583 610 60 eller genom att maila bokning@KonturKonferens.se

Läs mer