KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Öresundsregionen
Ring oss: 040-23 12 12

Konferens Öresundsregionen

English
ENGLISH

Boka konferens på konferensanläggningar och hotell i Öresundsregionen

FÖRFRÅGAN

Mer information om vår bokningstjänst, klicka här


Boka Konferens i Öresundsregionen

Konferensanläggningar och konferenshotell i den pulserande Öresundsregionen, i en sträckning från Helsingborg, ned mot Malmö, bort mot Ystad, över Öresundsbron till Danmark, Köpenhamn och vidare upp mot Helsingör. Här finns ett stort antal konferensanläggningar och -hotell som man når med tåg- och bilvägen inom en och en halv timme.

Med två stora flygplatser, ett välutbyggt tågnät och utmärkta vägförbindelser, är det ofta effektiv att konferera i denna region är effektiv även med konferensdeltagare som kommer från andra delar i Sverige och från andra länder.

I Öresundsregionen finns ett rikt utbud med olika typer av konferensanläggningar; från de stora cityhotellen till boutiquehotell, gästgiverier och badhotell - i alla prisklasser från lågbudget till lyx.

Centralbokning av alla hotell såväl på den svenska som den danska sidan!

I nätverket Konferensanläggningar.se deltar hundratals anläggningar i Öresundsregionen. Du beskriver dina krav och önskemål och når genom vår centralbokning ut med förfrågan till samtliga som matchar det du söker.

Du får enhetliga offerter där man kan lätt jämföra totalkostnaden för de alternativ som är lediga på dina önskade datum. Du kan fullborda bokningen online eller genom telefon och mail till den bokare som ansvarar för din förfrågan.

Vill du ha tips råd och rekommendationer? Vårt team hjälper gärna till, vi har mycket god kännedom om konferensanläggningarna i Öresundsregionen.

Du når oss enkelt; skicka in en onlineförfrågan här intill, eller maila oss på bokning@konturkonferens.se, eller ring +46(0)40 23 12 12.

KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se