KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE

Förfrågan Boka Östermalm

Konferens Östermalm - konferenshotell och lokaler på Östermalm

Boka konferens på Östermalm

FÖRFRÅGAN

Östermalm erbjuder några av Stockholms mest prominenta platser för konferenser, utbildningar, kick-off och andra former av event. Stadsdelen består främst av vackra, välskötta byggnader, uppförda innan det förra sekelskiftet.

Invid Nybroviken och Strandvägen ligger 7A som erbjuder fantastiska konferensrum, de flesta med utsikt över vattnet - en verkligt representativ och professionell miljö. Pågår en konferens på 7A Strandvägen i flera dagar, är Hotel Diplomat ett utmärkt komplement för logi. Diplomat ligger "vägg i vägg" med 7A och hotellets höga standard och karaktär gör att anläggningarna matchar varandra väl.

På Storgatan, ett hundratal meter från Östermalmstorg, ligger Näringslivets Hus - en mångfacetterad konferensanläggningar som passar alltifrån styrelsemöten till utbildningar och större konferenser.

Konfererar man på någon av anläggningarna i närheten av Stureplan är ett trevligt logialternativ Hotel Riddargatan. Hotellet har även konferensrum för mindre grupper.

På Karlavägen 100 ligger Garnisonen Konferens. Anläggningen ligger på minuters promenad från Djurgårdsbron, alltså perfekt läge för en stärkande lunchpromenad på Djurgården.

På själva Djurgården, närmare bestämt på Skansen, ligger Skansen Restauranger som erbjuder en klassisk miljö i vackra lokaler på Solliden och Högloftet.

Söker man efter en lokal för konferens med upp till 50 personer i marin miljö kan Klubbarnas Klubb vara ett prisvärt alternativ att titta närmare på. Anläggningen är belägen i det gemytliga området vid Nya Djurgårdsvarvet.

Råd och rekommendationer samt gemensam bokning av konferens på Östermalm och Djurgården, välkommen att kontakta vårt bokningsteam!

08-583 610 60


Bokning@Konturkonferens.se

Läs mer