KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Östermalm
Ring oss: 08-583 610 60

Konferens Östermalm - konferenshotell och lokaler på Östermalm

English
ENGLISH

Boka konferens på Östermalm

FÖRFRÅGAN

Östermalm erbjuder några av Stockholms mest prominenta platser för konferenser, utbildningar, kick-off och andra former av event. Stadsdelen består främst av vackra, välskötta byggnader, uppförda innan det förra sekelskiftet.

Invid Nybroviken och Strandvägen ligger 7A som erbjuder fantastiska konferensrum, de flesta med utsikt över vattnet - en verkligt representativ och professionell miljö. Pågår en konferens på 7A Strandvägen i flera dagar, är Hotel Diplomat ett utmärkt komplement för logi. Diplomat ligger "vägg i vägg" med 7A och hotellets höga standard och karaktär gör att anläggningarna matchar varandra väl.

På Storgatan, ett hundratal meter från Östermalmstorg, ligger Näringslivets Hus - en mångfacetterad konferensanläggningar som passar alltifrån styrelsemöten till utbildningar och större konferenser.

Lättillgängligt, mitt i hjärtat av Östermalm, ligger Sturegatan 15, en modern anläggning i högsta fräschör med ljusa, varma mötesmiljöer passande för grupper om upp till dryga 50 deltagare.

Konfererar man på någon av anläggningarna i närheten av Stureplan är ett trevligt logialternativ Hotel Riddargatan. Hotellet har även konferensrum för mindre grupper.

På Karlavägen 100 ligger Garnisonen Konferens. Anläggningen ligger på minuters promenad från Djurgårdsbron, alltså perfekt läge för en stärkande lunchpromenad på Djurgården.

På själva Djurgården, närmare bestämt på Skansen, ligger Skansen Restauranger som erbjuder en klassisk miljö i vackra lokaler på Solliden och Högloftet.

Centralt på Grev Turegatan ligger den spännande dagkonferensanläggningen Helio GT30 som bjuder på träffsäkra interiörer för konferens och event.

Råd och rekommendationer samt gemensam bokning av konferens på Östermalm och Djurgården, välkommen att kontakta vårt bokningsteam!

08-583 610 60


Bokning@Konturkonferens.se

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se