KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 031-15 70 80
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Quality Hotel Waterfront

Göteborg, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Huset som Quality Hotel Waterfront hyser hotell och konferensanläggning i kan stoltsera med finfin historia då det berömda och väl omtalade Carnegie porter-ölet bryggdes här redan på 1800-talet. Tillverkningen av porter har faktiskt flera likheter med tankeprocessen: från det första infallet till slutlig skörd av konkreta idéer. Lägg en berusande bra konferens på Quality Hotel Waterfront i Göteborg!

Logi
God porter lagras med fördel i flera år, men för groende idéer tar det oftast inte riktigt så lång tid. En god natts sömn räcker ibland för att göra under för kreativiteten – och det får man säkerligen på Quality Hotel Waterfront. 148 rymliga rum ger perfekta förutsättningar för avslappning och nyuppsprungen energi för två- eller flerdagskonferenser.

Lokaler
När man brygger porter blandas huvudingredienserna först – och det har man ju åstadkommit helt enkelt genom att samla kollegorna. På Quality Hotel Waterfront möts företaget i kulturrika lokaler med lång anrik historia. 11 mötesrum tar upp till 130 i biosittning och bjuder på härlig utsikt mot Göta älv. Därtill finns 5 grupprum tillgängliga.

Precis som i porter tillsätter Quality Hotel Waterfront en hel del vatten till mötet. Möteslokalen Pråmen ligger ute i vattnet och ger unik miljö för möte i två våningar med max 20 deltagare.

Mat & dryck
När man sedan värmt upp huvudet och kommit framåt i planeringen är det dags att spetsa till det hela med mat. I porter tillsätts sedan humle men i restaurangen på Quality Hotel Waterfront serveras det mer välsmakande rätter i svensk husmansstil med enkla, men ändå sofistikerade, smaker. Självklart kan man även ta ett glas äkta Carnegie porter eller någon annan dryck till maten.
Quality Hotel Waterfront har även en stilig bar med härlig utsikt över hamnen. Här finns både god mat och dryck och välkomnar till lediga möten eller kvällsnöje för kollegorna.

Aktiviteter
När Carnegie bryggde sin porter upptäckte han att nedkylning var en viktig del av processen. Mellan mötena kan man låta huvudet vila lite med en spännande aktivitet i samma anda. Vare sig det är avkoppling, utbildande turer eller i hälsans tecken man vill uppleva, kan Quality Hotel Waterfront stå till tjänst. Provsmaka läckra drycker – däribland självklart husdrycken porter – eller upptäck historien bakom hotellet i guidade kultur- och historieutflykter, få utlopp för kreativiteten i målning, eller kör go-cart och häftiga bilar i utmanande terräng. Här finns unika möjligheter för en aktiv och rolig konferens!

Läge
Vackert beläget vid Göta älv och med goda kommunikationer nära intill, kan Quality Hotel Waterfront erbjuda en historisk anläggning med mycket personlighet.

Övrigt
Sista steget innan porter tar klivet in i lagringen är filtrering, och förhoppningsvis har man vid konferensens slut gått hela vägen från spontana ingivelser till smarta beslut. Det tar tid och tålmodighet, men precis som Carnegie gjorde på sin tid kan det leda till något fantastiskt i slutändan. Det är precis det Quality Hotel Waterfront lokaler gjort i flera hundra år.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
031-15 70 80
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 151
Antal bäddar 320
Största lokal 130
Max restaurang 200
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Klippan 1, 41451 Göteborg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Quality Hotel Waterfront
Faciliteter på Quality Hotel Waterfront

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Quality Hotel Waterfront kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Quality Hotel Waterfront
HOTELLRUM 151
MAX ANTAL BÄDDAR 320
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 130