KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Radisson Blu Hotel Malmö

Malmö, Skåne län
English
ENGLISH

Trygga och säkra mötesupplevelser

Både du och dina mötesdeltagare ska känna sig trygga och säkra när ni besöker Radisson Blu Hotel, Malmö. Därför har en rad åtgärder genomförts kring städning och desinficering, fysisk distansering och utbildning av personalen för att garantera trygga möten i en ren och säker miljö. I samarbete med SGS, världens ledande kontroll – och certifieringsföretag, har ett 10-stegs protokoll för mötes- och evenemangslokaler tagits fram. Åtgärderna är anpassade efter lokala rekommendationer för att ert möte ska bli så säkert som möjligt, från början till slut.

Förstklassiga möten med personlig service

Radisson Blu Hotel Malmö har allt för ett lyckat möte. Flexibla och ljusa mötesrum, flera grupprum och ytor för mingel och utställningar - allt samlat på samma våningsplan. Här finns möjlighet för konferenser och middagar för upp till 170 personer, med mingelytor i direkt anslutning till rummet. Perfekt läge bara ett stenkast från Malmö Centralstation med tåg till Köpenhamn på 20 minuter och Malmös myllrande affärsgator.

Radisson Meetings

Det globala konceptet Radisson Meetings försäkrar dig om personliga, professionella och minnesvärda möten. Med smarta digitala möteslösningar kan du arrangera hybrida möten med toppmodern teknik. Som enda globala hotellkedja klimatkompenserar Radisson Meetings automatiskt alla möten och evenemang – utan någon extra kostnad för dig. Samtliga svenska hotell och mötesanläggningar är certifierade av den internationella miljömärkningen Green Key.

Måltider i ett korsvirkeshus

Charmiga Thott's Restaurang ligger delvis i en av stadens riktiga kulturskatter, ett av Malmös äldsta korsvirkeshus med anor från tidigt 1500-tal. Upp till 140 personer får plats, och för större sällskap finns möjlighet för middagar i mötesvåningen. Hotellet kan även erbjuda unika miljöer för Private Dining.

Rymliga rum

Övernattande mötesdeltagare kommer att uppskatta de rymliga hotellrummen på minst 43 kvm med bekvämligheter som förhöjer vistelsen och plats för både avkoppling och arbete med skrivord och fåtöljer. För avkoppling finns gym och bastu.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 229
Antal bäddar 380
Största lokal 130
Max restaurang 140
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Östergatan 10, 21125 Malmö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Radisson Blu Hotel Malmö
Faciliteter på Radisson Blu Hotel Malmö

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Radisson Blu Hotel Malmö kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Radisson Blu Hotel Malmö
HOTELLRUM 229
MAX ANTAL BÄDDAR 380
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 130