KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Lettland Riga
Ring oss: 08-583 610 60

Konferens Riga - Lettland

English
ENGLISH

Konferenshotell i Riga och andra orter i Lettland

FÖRFRÅGAN

Lettlands huvudstad Riga har verkligen mycket att bjuda på som konferensdestination. Staden är ganska liten till ytan och man når det mesta promenadledes. Från flygplatsen till stadens centrum är det endast 9 km. Förutom taxi finns direkta busslinjer mellan flygplatsen och centrum.

Som alternativ till att välja ett hotell inne i staden kan man åka de cirka 20 kilometrarna till kuststaden Jurmala med dess milslånga havsstrand. Här finns ett flertal högklassiga och prisvärda konferenshotell.

Boka Din konferens i Lettland genom Kontur Konferens! Vi ger dig enhetliga presentationer av de hotell som passar just Era önskemål, med överskådlig kostnadsjämförelse och detaljspecifikation för vart och ett av alternativen.

Du når oss på 08-583 610 60 och mail bokning@konturkonferens.se.

* Svensk centralbokning – enhetliga offerter

* Kostnadsspecifikation i detalj

* Jämför alla alternativ i SEK

* Moms och alla skatter inkluderade

* Referenser och kundomdömen

* Aktiviteter, utflykter och restaurangförslag

* Projektledning på plats