KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Ronneby Brunn

Ronneby, Blekinge län
English
ENGLISH

Ronneby Brunn – hela konferensupplevelser i Blekinge!

På Ronneby Brunn i Blekinge får konferensgruppen en hel by av mötes- och nöjesmöjligheter! Sedan slutskedet av 1800-talet har hotellet tagit emot gäster för rekreation och arbetsflit och idag sammanför man den nostalgiska omgivningen med den moderna anläggningens utformning och innehåll – det bästa av två världar för konferensen! 2015 totalrenoverades restaurangen och Blekinge Convention Center fick en ansiktslyftning med 3 nya lokaler och renovering av allmän ytorna,

Fräscht och skönt boende
264 rum med fräsch inredning ger 500 bäddar på Ronneby Brunn. Från dubbelrum till sviter och familjerum, har anläggningens gästrum finns placerade både i huvudbyggnaden och i Silverhill, samma del som spa-avdelningen och vissa konferensrum. Rummen ligger på minst 16 kvadratmeter yta.

Många möteslokaler
Kapaciteten är det inget fel på här. Ronneby Brunn har tre konferensavdelningar med totalt 22 möteslokaler för företagsgrupper som väljer att konferera på anläggningen. Kongresshallen Blekinge Convention Center är anläggningens flaggskepp med kapacitet för hela 2000 personer fördelat på 4 lokaler! Därtill finns ett flertal lokaler som tar runt 100 deltagare som maxantal, samt ett antal mindre utrymmen som lämpar sig för gruppdiskussioner och styrelsemöten. Oavsett syfte och storlek har Ronneby Brunn säkert en lokal för konferensen!

Brunnsrestaurangen hälsar välkomna
I underbara Brunnsrestaurangen serveras måltider under hela konferensdagen. Här finns flera mindre matsalsutrymmen för konferensgruppen att sitta ned och avnjuta hemkära rätter med välkända namn. Blicka ut över Brunnsparken för bästa stämning under måltiden.
Missa inte heller Lobbybaren – ett skönt umgängesställe mellan eller efter mötet för kollegorna att samtala om annat än bara arbete. Kanske till en god drink eller bistrosnack?

Aktiviteter under konferensen på Ronneby Brunn
Spa under konferens brukar vara ett uppskattat tillägg, och på Ronneby Brunn har man en fullvärdig spa- och relaxavdelning för kroppens välbefinnande. Bastu, jacuzzi, och varmvattenpool finns på plats och dessutom finns möjlighet till wellness-föreläsningar och behandlingar för att höja nivån ytterligare ett snäpp. För den som önskar annan aktivitet ligger vackra Brunnsparken utanför dörren där gruppen kan prova på segway, ta en promenad, delta i Brunnsspelet, eller klura i Da Vinci-gåtan.

Blekinge Convention Center
2015 gjordes en totalrenovering av Blekinge Convention Center med en utbyggnad av 3 nya konferensrum ´a 100 pers som kan öppnas till étt stort á 400 personer.
Ronneby Brunn arrangerar flertalet kongresser och galakvällar och projektleder gärna din tillställning. Här arrangeras underhållning, deltagarhantering, dekor och inramning samt aktiviteter efter dina önskemål. Du har en kontaktperson som hjälper dig från dag 1 till genomförd och utvärderat arrangemang.
Prata gärna fler möjligheter vid förfrågan! Har man tur kan det vara show och musikuppträdanden av kända artister på anläggningen!

Konferens i Ronneby
Strålande läge vid Brunnsparken i Ronneby. Ronneby Brunn är anläggningen för fulla upplevelser, från början till slut. 2 km från Ronneby Central och 6 km från närmaste flygplats.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 265
Antal bäddar 600
Största lokal 480
Max restaurang 550
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Brunnsparken, 37222 Ronneby
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Ronneby Brunn
Faciliteter på Ronneby Brunn

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Ronneby Brunn kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Ronneby Brunn
HOTELLRUM 265
MAX ANTAL BÄDDAR 600
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 480