KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Rosersbergs Slottshotell

Rosersberg, Stockholms län
English
ENGLISH

Invid Mälaren, som kronjuvelen vid toppen av långsträckt grön engelsk park, tronar Sveriges nu enda kungliga konferensslott där kollegorna kan mötas i helt äkta blåblodig miljö - Rosersbergs Slottshotell. Uppfört på 1600-talet, så nådde slottet kungliga händer drygt ett sekel senare när Karl den trettonde mottog det som gåva. Till och med idag står många av rummen i originalskick efter en rad restaureringar fram till sent 1800-tal. Nu står slottsbyggnaden redo att ta emot gäster som söker hög standard och kungligt god service för mötet. Här kröner lugnet dagen.

Logi
Boendet på Rosersbergs Slottshotell finns i Slottsflyglarna och ytterligare i en intilliggande byggnad. Av de nyrenoverade rummen i Kavaljers- och Teaterflygeln är inget rum de andra likt, alla har en unik och gemytlig ombonad känsla av Slottsgemak. Rummen har renoverats smakfullt och dess historia har bevarats och lyfts fram genom unika detaljer. Förutom en make over har dessa rum även fått eleganta badrum installerade.

Den intilliggande byggnaden Källarbacken ligger ca 100 meter från Slottet och är en funkisbyggnad från sent 50-tal. Rummen är inredda i samarbete med Svenskt tenn med deras klassiska tyger och möbler från Josef Frank. I Källarbacken finns gym och bastu för hotellets gäster.

Totalt finns 63 rum och 97 bäddar.

Lokaler
Totalt finns 9 konferensrum. Alla konferenslokaler är ljusa och modernt utrustade med fönster. I samtliga lokaler finns modern teknisk utrustning med projektor eller LCD-skärm för storbildspresentationer.

Brandklipparen heter Rosersbergs Slotts största konferenslokal med plats för max 100 personer i biosittning. En magnifik konferensvåning avskilt belägen i Slottsstallet bredvid systerlokalen Briljant. Till lokalen tillhör en privat lounge och ett café. I anslutning finns två grupprum.

Mat & dryck
Som känt har Sveriges kungahus franska rötter och från den allra första ’Bernadotten’ har Rosersbergs Slott fått sin franska touch i köket. Redan för 200 år sedan lade han upp de första sällsynta franska råvarorna på köksbänken och tog in de allra mest renommerade kockarna från Paris för att tillaga dem enligt bästa förmåga. Detta arv har man tagit vara på, och idag serveras traditionella franska rätter i samklang med mer moderna skapelser som passar dagens smaker.

Aktiviteter
Förr i tiden var det förmodligen inte Zumba eller Brandman för en dag som kung Karl och de andra som befann sig på slottet roade sig med, men det är precis det som man kan göra idag som trevlig paus på konferensen.

Det finns allt man kan tänka sig i form av byggen, lag kamper, träning och mycket annat ligger nära till hands här med stora grönområden. Man har gym på plats med möjlighet att boka tid med en personlig tränare för ett extra effektivt träningspass. Alla sorts smakprovningar av dryck eller andra läckerheter, kanske i kombination med en utmaning, kan även erbjudas som smakfull belöning på gott arbete.

Själva slottsbyggnaden är ju också spännande i sig, så man kan ta en guidad tur och få höra allt om hur de gamla ägarna levde på sin tid. Det finns gott om historia att upptäcka här, och det skapar säkert samtalsämnen runt middagsbordet.

Läge
Bilvägen tar det bara 25 minuter från centrala Stockholm och 10 minuter från Arlanda flygplats att ta sig till Rosersbergs Slottshotell. Allmänna kommunikationer gör resan från city något längre, med drygt 40 minuter med pendeltåg.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 63
Antal bäddar 97
Största lokal 100
Max restaurang 50
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Slottsvägen 203, 19595 Rosersberg
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Rosersbergs Slottshotell
Faciliteter på Rosersbergs Slottshotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Rosersbergs Slottshotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Rosersbergs Slottshotell
HOTELLRUM 63
MAX ANTAL BÄDDAR 97
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100